2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec si odváží dva body


Branky


0

Nepomuk vstoupil do sezóny velmi povedeně, po dvou vyhrách ho zastavila až Losiná. Další body si určitě chtěli připsat proti Smolivci. Ten ale také ukázal, že má svou kvalitu. Dal se tak čekat vyrovnaný zápas. A skutečně také byl, domácí možná měli více ze hry ale hosté byli velmi produktivní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

Začátek zápasu byl opatrný bez větších šancí. Až postupem času se týmy osmělovaly a dostávaly se na dostřel od brány soupeře. Ve 14. minutě zahrávali hosté trestný kop dva metry od rohového praporku. Na bližší tyči si na balon naběhl František Trhlík a hlavou otevřel skóre. Hosté tak skórovali ze své první střely na bránu. V následujících minutách byli aktivnější domácí a vytvořili si i slibné šance. Karla Dražana ale nedokázali překonat. V 38. minutě propadl centr až na kraj vápna, tam se do balonu opřel Otomar Strejc a poslal balon nechytatelně do šibenice. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo.

Domácí poločas

Proslov v kabině domácích zapříčinil zvednutí kvality hry. Své ovace to mohlo přinést už pětminut po poločase. Po faulu na Jidřicha Martínka ukázal rozhodčí na značku pokutového kopu. K němu se postavil Václav Švec. Jeho pokus ale skončil na tyči od které se odrazil do zámezí. Snížení se tak domácí dočkali až v 57. minutě. Po centrovaném balonu a následné skrumáži se míč dostal až ke kopačce Radka Jiránka a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Poté přišla největší šance hostů ve druhé půli. Dva útočníci postupovali na obránce, toho přihrávkou vyřadili ze hry a jeden z útočících hráčů postupoval sám na golmana. Pavel Wallenfels ale jeho pokud kryl. Když už se pomalu chýlil konec zápasu přišla vyrovnávací branka. Na centr od Jindřicha Martínka si naběhl Miroslav Švec a hlavou vyrovnal. V poslední minutě zápasu zahrával Nepomuk trestňák, Martínek dokázal procedit balon do sítě, stihl i gól oslavit saltem, praporedk sudího ovšem vyletěl nahoru a rozhodčí správně gól neuznal. Zápas tak došel do penalt.

Hosté si odváží bod navíc

Díky nemohoucnosti střelců domácích, kteří ani jednou nedokázali překonat brankáře soupeře zvítězil Smlivec na penalty 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Soupeř měl v první půli dvě střely na bránu a vedl dva nula. Proslov v poločase zabral a ve druhé jsme jasně přehrávali soupeře. Chvíli po poločase jsme dokonce kopali penaltu, ale nedali. Vzhledem k průběhu zápasu je bod dobrý, ale jelikož měl soupeř jen tři střely na bránu je to škoda. Ale po devadesáti minutách jsme bylo spokojení"




Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , D. Šmíd [-] (46. J. Vokurka [-] ) , M. Lukeš [-] (63. J. Slach [-] ) , P. Osuský [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , P. Kalabza [-] , P. Pavelka [-] , J. Růžička [-] (60. M. Viktora [-] )

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - P. Nachtman [-] , R. Ostříž [-] , V. Nachtman [-] (87. J. Beneš [-] ) , O. Šustr [-] , P. Panýrek [-] , O. Strejc [-] , F. Trhlík [-] (60. M. Hrkel [-] ) , M. Tyrpekl [-] , R. Brejcha [-] , K. Bouše [-]

ŽK: 64. P. Kalabza , 67. R. Jiránek , 69. M. Švec - 64. M. Hrkel , 65. P. Nachtman , 73. O. Šustr , 88. O. Strejc .
Hráči zápasu: M. Lukeš .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Křen Jiří - MRÁZ Ondřej (N), PANÝREK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.