Hitparáda krásných gólů, to byl zápas Merklína s Chotěšovem


Branky


6. Z. Regner , 8. J. Hrádek , 23. M. Fořt , 40. M. Fořt , 83. I. Yankov - 62. L. Vebr
0

Merklín už se dávno otřepal s úvodní vysoké prohry s Losinou a podává kvalitní výkony. Chotěšov zatím získává body pouze doma a to chtěli samozřejmě napravit tentokrát. V zápase kde padal jeden hezký gól za druhým byli nakonec na straně vítězů domácí. Skóre ale bylo možná až příliš kruté pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut rozhodlo

Úvod zápasu vyšel domácím výborně. V 6. minutě našel centr ze strany Zdeňka Regnera a ten z voleje poslal míč přesně pod břevno. A za další dvě minuty už to bylo o dva góly. Z hranice vápna napřáhnul Jakub Hrádek a jeho střela zapadla přímo do šibenice. Hosté byli zaskočení rychlími góly a chvíli jim trvalo než se dostali do zápasu. Jejich snaha většinou končila na vápně soupeře. V 23. minutě si vzal balon Michal Fořt, prošel přes několik protihráčů a míč poslal k tyči. Domácí zahrávali i pokutový kop, k tomu si stoupnul Václav Vopička. Míč ale poslal vedle branky. Pak už se dostal k zakončení i Chotěšov, ale bez gólového účinku. A tak v 40. minutě přišla čtvrtá branka Merklína. Na konci kombinační akce si zpracoval míč Michal Fořt a uklidil ho nechytatelně k tyči. Do konce poločasu už žádná jiná branka nepřišla a tak skončil 4:0.

Vyrovnaná půle

Do druhého poločasu vstoupil jiný Chotěšov, byl aktivní a chvíleme soupeře i přehrával. Jejich snaha vyvrcholila v 62. minutě kdy na konci akce byl Lukáš Verb a skóroval k tyči. V následujících minutách se Merklín dostal k možnosti zahrávat druhý pokutový kop. Tentokrát si k němu stoupl Milan Balák. Ani ten ale netrefil bránu, míč poslal nad. Poté přišli tři velice nadějné šance hostů, možná by se dali označit i za gólové. V koncovce ale střelci vždy selhali a tak se stav neměnil. 83. minutě přišla pátá branka domácích. Hezká kombinační akce skončila u nohou Iliji Yankov a ten trefil přímo do šibenice. Nic víc už do konce zápasu nepřišlo a tak domácí vyhráli vysoko 5:1. Hosté ale podali dobrý výkon předvšim v druhém poločase.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Musím pochválit celý tým, hlavně za první poločas. Už v osmé minutě to bylo dva nula. Řekl bych, že ve druhém poločase byl soupeř asi i lepší. Ale vyhráli jsme zaslouženě. S výkonem panuje spokojenost, navíc všechny naše góly byly opravdu hezké."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "V první půli jsme hráli v obraně hrozně naivně a dostali jsme rychlé góly. Soupeř nás dokázal přečíslit a díky tomu dával góly. Ve druhé půli jsme byli možná i lepší. Nevyužili jsme nějaké gólovky a ke konci ještě jednou inkasovali. Domácí vyhráli zaslouženě, byli produktivnější."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němec Michal - ANDERLE Jan (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.