S. Tisot 31.
Z. Bultas 79. (p.)
F. Březina 84.
3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi rozhodovaly až penalty


Branky


31. S. Tisot , 79. Z. Bultas (p.) , 84. F. Březina - 42. J. Hrádek , 64. M. Fořt , 69. T. Grüner
0

Radkovice čekal již třetí domácí zápas v řadě. V obou předchozích vstřelili tři góly, jednou to stačilo na tři body, podruhé ani na jeden. Soupeřem jim byl Merklín který sestupoval. Ten měl na své kontě tři body za výhru nad Smolivcem. Čekal nás tak vyrovnaný zápas. K vidění bylo šest branek a zápas skončil remízou. O chloupek štastnější nakonec byli hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávací půle

Úvod prvního poločasu se nesl v ducho oťukávání a né příliš velké aktivity. Hrálo se od vápna k vápnu a přiliš fotbalové krásy k vidění nebylo. Až po dvaceti minutách se začalo na hřišti něco dít. Přicházely i první šance. Žádná ale zatím cestu do brány nenašla. V 30. minutě měl obrovskou šanci hostující Fořt, ten obešel už i golmana. Jeho radost však na brankové čáře zmařil jeden z obránců. Vlastně hned z protiútoku se pak dokázal prosadit Stanislav Tisot a naprosto se tak potvrdilo nedáš, dostaneš. Když už se chýlil poločas ke svému konci přišla ještě jedna šance hostů. Po krásné akci na jejímž konci byl Jakub Hrádek mohli hosté slavit vyrovanání. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Gólovější druhá půle

Druhá půle už nabízela atraktivnější fotbal a diváci se tak určitě nenudili. Domácí více drželi balon, hosté pak sázeli na rychlé brejky. Jeden takový v 64. minutě se podařilo přetavit v gól. Na pěknou přihrávku od Hrádka si naběhl Michal Fořt a svůj souboj golmanem vyhrál. 1:2. Za dalších pět minut měli hosté možnost rozehrávat volný přímý kop. K tomu se postavil Jan Bláha. S jeho pokusem si s vypětím všech sil ješt brankář poradil, na dorážku Tomáše Grünera už ale byl krátký. V té chvíli si Meklín asi už myslel, že má vítězství v kapse a trochu polevil v koncentraci. V 78. přišla sporná situace ve vápně hostů. Rozhodčí to posoudil jako ruku a domácí tak dostali možnost zahrávat pokutový kop. K tomu se postavil Zdeněk Bultas a snížil na 2:3. O pět minut pozdějí domácí zahrávali roh. Ten dopravil do sítě František Březina. Prostesty hráčů hostí, že míč zasáhl rukou nebra rozhodčí v potaz a gól uznal. Dvě minuty na to uviděl ještě hráč domácích červenou kartu. Zápas se už tak dohrál a tak přišli na řadu pokutové kopy.

Hosté berou dva body

V této pokutové loterii nevstřelil gól jen jediný hráč, a yl to hráč domácích. Bod navíc si tak odváží Merklín.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Prví poločas nebyl moc hezký, takový nemastný neslaný. Dostali jsme první gól minutu po naší 100% gólovce. V druhé půli soupeř držel míč a my hráli na brejky. Dokázali jsme otočit na 3:1. Pak po dvou sporných situacích domácí vyrovnali. Nakonec bereme dva body, mohli al být tři."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , T. Kučera [-] (46. J. Horský [-] ) , Z. Bultas [-] , T. Pánovec [-] (46. P. Vlček [-] ) , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , S. Tisot [-] (62. M. Brada [-] ) , M. Velich [-] , M. Březina [-] (84. J. Janeček [-] ) , F. Březina [-]

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - T. Bešta [-] (62. J. Bláha [-] ) , M. Fořt [-] , I. Yankov [-] (82. J. Klíma [-] ) , J. Hrádek [-] , T. Grüner [-] , D. Regner [-] , D. Tesárek [-] (46. D. Marek [-] ) , V. Tichota [-] , D. Wild [-] , M. Balák [-]

ŽK: 65. M. Brada , 70. M. Březina - 20. M. Balák , 78. D. Regner . ČK: 86. P. Němec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škoda Pavel - VEIT Karel (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.