Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec je doma zatím stoprocetní


Branky


0

Oba týmy měli před zápasem na svém kontě tři body a ani jeden nemohl být úplně spokojen se startem sezóny. Bylo tak jasné, že oba budou chtít bodovat naplno. Domácí nakonec i s notnou dávkou štestí získali tři body a jsou tak nadále stoprocetní na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól poločasu

Oba týmy vstoupily do zápasu podobně aktivně. A hned ve čtvrté minutě měli hosté velkou šnaci dostat se do vedení. Zahrávali pokutový kop, ten však neproměnili a stav se tak neměnil. První gól zápasu tak vstřelili domácí. Ve 14. minutě se do šance dostal Karel Bouše a v zakončení už si věděl rady. 1:0. Žinkovy poté ještě zvýšily aktivitu a vytvořili si i několik slibných šancí, některé by se dalioznačit za vyložené. Ale výborného Karla Dražena v bráně překonat nedokázali. Do šanty tak odcházeli spokojenější domácí.

Kuriózní gól

Do druhé půle šli hosté s velkou snahou otočit zápas. Domácí zase chtějí udržet vedení a nějak se do zakončení neženou. Balon tak ve svém držení měli více hráči Žinkov ale nedokázali vstřelit gól. V 60. minutě tak přišel opravdu kuriózní gól. Karel Dražan svým výkopem překopnul celé hřiště, hostující brankář podcenil odskok balonu a ten ho přeskočil. Do střelecké listiny se tak zapsal domácí golman. Hosté si i následně vytvořili šance, ale koncovka jim opravdu vázla. A tak i třetí gól v zápase padnul do jejich sítě. Postaral se o něj Stanislav Procházka. Žinkovy se sice stále nevzdávaly ale střeleckou smůlu se jim nedařilo prolomit. Čestného úspěchu se ale nakonec dočkali. V poslední minutě se po rohovém kopu dokázal prosadit Zdeněk Pavlíček a stanovil tak konečné skóre na 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Hned na začátku jsme nedali penaltu.Soupeř nebyl nějak extra silný, dal se porazit. Bohužel nám tam nic nepadlo. Oni dali z pěti šancí tři góly.



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - P. Nachtman [-] (81. V. Nachtman [-] ) , P. Pechr [-] (46. R. Ostříž [-] ) , P. Tomášek [-] (58. M. Puškár [-] ) , O. Šustr [-] , P. Panýrek [-] , S. Procházka [-] , M. Hrkel [-] , M. Tyrpekl [-] , R. Brejcha [-] (80. J. Šíma [-] ) , K. Bouše [-] (58. F. Trhlík [-] )

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - Z. Beníšek [-] , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] (46. M. Vokurka [-] ) , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Tykvart [-] , T. Hora [-] , J. Vokurka [-] , J. Doričák [-] (79. J. Šrámek [-] ) , J. Trojánek [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Němec Michal - PETŘÍK Libor (N), OULÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.