O. Tic 77.
O. Tic 80.
T. Hrach 85.
3:1
(0:0)
54. M. Švec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná je i nadále stoprocentní


Branky


77. O. Tic , 80. O. Tic , 85. T. Hrach - 54. M. Švec
0

Sokol Losiná po sestupu potvrzuje roli favorita soutěže a první dvě kola suveréně vyhrála. Nepomuk první dvě kola také vyhrát vyšším rozdílem atak se dal čekat vyrovnaný souboj dvou adeptů na čelo tabulky. Po vcelku vyrovnaném vývoji však Losiná využila domácího prostředí a otočila zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Začátek zápasu vyšel lépe hostům, ti asi zaskočili soupeře svou kvalitou a jistou chvíli je přehrávali. Postupem času ale domácí objevovali chyby v obraně Nepomuku a snažili se je využít. Hosté se snažili držet balon, domácí sázeli spíše na brejky díky rychlosti svých útočníků. V 28. minutě přišla první zajímavá událost zápasu. Václav Hajšman zastavil postupující útočníka jen za cenu faulu a uviděl rovnou červenou kartu. Z volného přímého kopu ale hosté nezahrozili. Za osm minut přišla stejná situace na druhé straně. Miroslav Kepka také hasil situaci jen za cenu červené karty. Ani domácí trestňáku nevyužili a do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Pozdní obrat Losiné

Dodruhé půle vstoupily oba týmy podobně jako do první. Losiná se soustředila na brejky a Nepomuk se snažil více držet míč. V 54. minutě fauloval stoper domácích. K volnému přímému kopu se postavil Miroslav Švec a nedal brankáři šanci. Hosté šli do vedení. Pak se dvacet minut hrálo spíše uprostřed hřiště. V 77. minutě přišla smolná situace pro hosty. Domácí Ondřej Tic postupoval sám na brankáře, stíhal ho ale nepomucký stoper na poslední chvíli se mu podařilo vypíchnout balon. Bohužel ale tak nešťastně, že si přehodil vlastního golmana. Rozhodčí ale gól napsal Ticovi. Za další tři minuty znovu utekl hostující obraně Ondřej Tic a svou šanci proměnil. A definitivní tečku za obratem udělal Tomáš Hrach. Domácí tak otočili zápas na 3:1 a jsou stále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Neřekl bych, že by nás nějak přehrávali, spíše jsmě dělali taktické chyby. Ze zápasu jsme mohli vytěžit body."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - V. Hajšman [-] , P. Novotný [-] , Z. Svoboda [-] , V. Brejcha [-] (75. K. Voráček [-] ) - J. Votípka [-] , T. Hrach [-] , M. Pátek [-] (85. P. Tančouz [-] ) , L. Šindelář [-] - F. Mádr [-] (32. J. Šlais [-] ) , O. Tic [-] -

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - J. Vokurka [-] , V. Švec [-] , V. Janoch [-] , M. Lukeš [-] , P. Osuský [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , M. Kepka [-] , J. Růžička [-] , R. Jiránek [-]

ŽK: 39. P. Novotný , 58. J. Šlais - 48. J. Vokurka , 53. P. Osuský . ČK: 28. V. Hajšman - 36. M. Kepka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KARL František (N), VORÁČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.