Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod konečně zabral


Branky


0

Stod po sestupu zažíval velmi špatný start do sezóny, když oba úvodní duely prohrál. Ve třetím kole už tak musel bodovat. To Předenice dvakrát vyhrály a držely se u čela tabulky. Domácí nakonec zabrali a všechny body tak zůstávají ve Stodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná první půle

Vstup do utkání měli aktivnější domácí. Už ve čtvrté minutě se dokázal po centru Tomáše Tlustého hlavou prosadit Filip Höfler a otevřel skóre zápasu. Domácí pokračovali v povedeném začátku a hosté hledali jen těžko recept na obranu Stodu. V 18. minutě znovu ze strany posílal balon do vápna Tlustý, po několika odrazech se dostal balon k Höflerovi a ten přidal svůj druhý gól. Hra se potí více srovnala a Předenice se dokázaly dostávat do šancí. Ale žádná nenesla přívlastek gólová. V poslední minutě první půle přišla ještě jedna gólová šance. Na dlouhý Múčkův nákop si naběhl Michal Terber a postupoval z půlky sám na golmana. V zakončení nezklamal a domácí vedli v poločase 3:0.

Vyrovnaná druhá půle

Předenice šly do druhé půle s velkou snahou zvrátit stav zápasu. Místo toho ale přišla další rána od domácích. Pět minut po začátku dostal Karel Výrut balon do běhu, poradil si s posledním obráncem a brankáři nedal šanci. Se šancemi hostů to vypadalo velmi bledě. Za další čtyři minuty ale dokázali snížit zásluhou Tadeáše Pecha a dokázali si, že zápas ještě není ztracený. Hra hostů se zlepšila, začali se dostávat ke svojí kombinační hře. Obrana Stodu však byla pozorná a nedopustila žádnou velkou šanci. Deset minut před koncem utnul veškeré naděje hostů na bodový zisk Tomáš Tlustý, který hlavou uklidill míč od Martina Peška. Stod tak slaví první body od sestupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Povedl se nám vstup do zápasu. Dali jsme dvě rychlé branky a to nás uklidnilo. Do poločasu jsme ještě zvýšili. Druhá půle byla vyrovnanější ale už né tolik kvalitní. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - M. Terber [-] , J. Antoš [-] (62. L. Karafiát [-] ) , T. Tlustý [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] (80. A. Fabián [-] ) , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] (59. R. Jirák [-] ) , V. Frank [-] , D. Procházka [-] , D. Kasl [-] - T. Kadlec [-] , J. Mašek [-] , P. Kvídera [-] , M. Zelenka [-] (71. J. Mašek [-] ) - M. Bruml [-] (28. T. Pech [-] ) , J. Bernášek [-] -

Hráči zápasu: F. Höfler .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pašek Milan - KOZEL Václav (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.