6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk rozstřílel Stod


Branky


21. M. Švec , 45. R. Snášel (vl.) , 64. J. Kalabza , 65. D. Šmíd , 69. V. Švec , 71. J. Slach
0

Nepomuk minulé kolo výborně odstartoval do sezóny, když porazil Dobřany na jejich hřišti 4:1. Dalším soupeřem mu byl Stod. Ten doma těšně podlehl Žinkovům. Zápas byl vyrovnaný šedesát minut. Pak ovšem začli úřadovat domácí a porazili Stod tenisovým výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V horkém letním odpoledne si na zápas našlo cestu 80 diváků. V úvodních minutách byl k vidění tlak hostů, z něhož vyplynuli i dvě velké šance. Obě však zlikvidoval skvělým zákrokem Pavel Wallenfels. A tak první ránu zápasu uštedřili domácí. Brejk po pravé straně s centrem na vápno zakončoval Miroslav Švec. S jeho ranou k tyči si brankář neporadil a Nepomuk vedl 1:0. V dalších minutách byla hra vyrovnaná. Stod si vytvořil nějaké šance ale bez gólového vyústění. V poslední minutě prvního poločasu přišla šance domácích. Na centr ze strany si naběhl Jan Rous. S jeho zakončením si hostující brankář neporadil a srazil si míč do branky sám. Poločas tak skončil 2:0 pro domácí.

Smrtící desetiminutovka

Začátek druhé půle začíná podobně jako první. Stod si vytváří tlak, ale jejich šance maří výborný Wallenfels. Deset minut po začátku druhé půle přišla penalta pro hosty. Postavil se k ní zkušený kanonýr Tomáš Tlustý. Pavel Wallenfels vystihl směr a penaltu lapil. Hned z následujícího brejku našel Marek Beran krásnou přihrávkou Davida Šmída a ten postupoval sám na golmana. Svou šanci ale proměnil nedokázal. V 64. minutě domácí sehráli pěknou akci na jeden dotek. Tu zakončoval Josef Kalabza ranou k tyči a Nepomuk vedl už o tři branky. Uběhlo jen pár vteřin od rozehrání kdy Marek Beran svou přihrávkou vyzval Davida Šmída ke skórování. Ten nebídnutou šancí tentorkát nepohrdl a obstřelil brankáře. Za další čtyři minuty potáhl po straně balon Miroslav Švec, centrem nalezl Davida Šmída, ten sklepl balon pro Václava Švece a ten z vápna poslal balon do sítě. 5:0. A desetiminutovku hrůzy pro Stod zakončil Jiří Slach. Pohrál si s obranou a technickou ranou zvyšoval na tenisových 6:0. Domácí si pak ještě vytvořili jednu velkou šanci. Marek Beran ovšem zasáhl břevno, od kterého se balon odrazil na čáru a ven. Zápas tak skončil jasnou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Stod mě trošku zklamal, mám tam kamarády a i oni říkali, že to bylo špatné. Hráli jsme dobře, Stod sice za začátku tlačil ale ve druhé půli pak odpadl. Mohlo to třeba být jen 4:0, ale padlo nám tam toho víc. S výkonem i výsledkem je velká spokojenost."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec ( TJ Stod): "Začátek nebyl špatný, měli jsme dvě šance. Pak jsme dostali nešťastný gól. I pak jsme měli dvě šance, ale opět inkasovali. Ve druhé půli jsme měli penaltu a ani ti jsme nedali. Dostali jsme potom čtyři góly v deseti minutách a bylo po zápase. Stále se neumíme vyvarovat chyb vzadu a vepředu neproměňujeme ani největší šance."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - J. Vokurka [-] , V. Švec [-] , J. Růžička [-] (64. D. Šmíd [-] ) , J. Rous [-] (63. J. Slach [-] ) , P. Osuský [-] (59. M. Baran [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Švec [-] , V. Janoch [-] , V. Březák [-] (81. L. Zajíc [-] ) , R. Jiránek [-]

TJ Slavoj Stod
R. Snášel [-] - M. Terber [-] , J. Antoš [-] (46. V. Rataj [-] ) , O. Kastelic [-] (46. F. Koča [-] ) , T. Tlustý [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

ŽK: 35. V. Březák - 9. K. Výrut , 58. K. Kalný .
Hráči zápasu: P. Wallenfels .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šálková Helena - VORÁČEK Tomáš (N), FEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.