3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec slavý první body v sezóně


Branky


0

Domácí v minulém kole těsně podlehli Radkovicím. Chotěšov naopak poněkud překvapivě přehrál doma Kasejovice. Na zápas přišla pěkná návštěva 125 diváků. K vidění bylo vyrovnaný fotbal ale s jasným výsledkem pro domácí. Souboj nováčků tak ovládl Hradec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól jednoho poločasu

Od začátku utkání se oba týmy snažili o kombinační hru s méně pohybu vzhledem k opravdu horkému počasí. V průběhu první půlhodinky měli hosté dvě obrovské šance. Obě ale dokázal parádně zlikvidovat Petr Kosť. Nějaké náznaky šancí si vytvotřili i domácí, ale také se žadná neuchytila. a když už to vypadalo že poločas skončí bez branek se Hradec dostal k volnému přímému kopu z výhodné pozice. Postavil se k němu Ota Kiss a poslal domácí do vedení. Po poločase tak byli štastnější domácí.

Snaha hostů, góly domácích

Do druhé půle chtěli vstoupit hosté aktivněji, s větším tlakem na bránu soupeře. Domácí toho ale dokázali dokonale využít. Začali Chotěšov přehrávat ve středu pole. V 50. minutě se po pěkné akci řitil Radek Lukášek sám na golmana. Svou šanci proměnil a poslal domácí do vedení o dvě branky. A za další tři minuty se situace opakovala. Jen tentokrát na brankáře postupoval Matěj Douša, a ani on se nemýlil. Chotěšov se snažil se zápasem ještě něco udělat, ale v horku rychle docházely síly. Domácí tak nakonec uhájili výhru o tři branky. A berou první body v sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík ( vedoucí mužstva TJ Chotěšov B): "Byl to vcelku vyrovnaný zápas, na šance to bylo tak stejně. Asi to byl remízový zápas, ale je to kulatý a musíme to brát tak jak to je. My jsme bohužel žádnou šanci neproměnili a proto jsme prohráli. Nespokojenost je s výsledkem s výkonem ne."



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , M. Liebel [-] (78. J. Hrdina st. [-] ) , T. Vozabule [-] , J. Šubrt [-] (46. T. Behenský [-] ) - J. Hrdina ml. [-] , K. Výrut [-] , O. Kiss [-] , R. Lukášek [-] (86. T. Poslední [-] ) , Š. Kundrata [-] - M. Douša [-] -

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - P. Milička [-] , T. Brabec [-] , M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] - L. Ondruš [-] (57. O. Pešta [-] ) , S. Durkoš [-] , T. Veselý [-] - L. Vebr [-] , V. Bednář [-] , J. Štökl [-] (57. M. Karban [-] )

ŽK: 84. Š. Kundrata - 29. T. Brabec , 40. V. Bednář , 40. Z. Hönig , 87. O. Pešta .
Hráči zápasu: P. Kosť .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Volf Michal - FIŠER František (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.