Losiná deklasovala Merklín


Branky


0

Měl to být vyrovnaný souboj dvou týmů co ještě minulí rok spolu soupeřily v krajské soutěži. Opak byl ale pravdou, celému zápasu dominovali domácí. Svému soupeři nasázeli osm branek a skvěle tak vykročili do nové sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná první půle

Už od úvodu utkání byla vidět převaha domácích, ti drželi balon a u každého odraženého balonu byli první. Netrvalo dlouho a stovka přihlížejících diváků se mohla poprvé radovat. A to když rozvlnil sít domácí Ondřej Tic. I v dalších minutách byl na hřišti jen jeden tým. Nebylo se pak čemu divit, když ve dvacáté minutě přišel druhý trest pro pasivní hosty. Zdeněk Svoboda 2:0.  A za dalších pět minut vedly Losiny už o tři branky po trefě Václava Hajšmana. Do poločasu se hra alespoň trochu vyrovnala a Merklín už soupeři skórovat nedovolil. Sám se ovšem radovat také nemohl. Poločas tak skončil 3:0.

Gólové hody

Druhý poločas pokračoval vpodstatě tam kde první skončil. Hned v první minutě druhé půle se prosadil Martin Veleman a na tabuli svítilo hrozivých 4:0 pro Losinou. Až poté se ke slovu konečně dostali i hosté v 54. minutě udeřil po rohu hlavou Pavel Štádler. Ale žádný velký pokus o obrat se nekonal. Už za další čtyři minuty totiž domácí vedli znovu o čtyři branky, na 5:1 zvyšoval Ondřej Tic.  Další branky se diváci dočkali v 68. minutě a padla opět do hostující sítě, postaral se o ní Libor Šindelář. V podstatě hned po rozehrání se hosté dostali k možnosti rozehrání rohového kopu. Z něho udeřil Milan Balák a snížil na 6:2. V 76. minutě přišla chvíle Ondřeje Tice který skompletoval hattrick. Na konecných 8:2 upravoval Libor Šindelář tři minuty před koncem. Domácí tak začli sezónu vítězně, hosté naopak budou mít za týden co odčiňovat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
František Karl ( TJ Losiná): "Zápas mě hodně překvapil, hráli jsme s týmem který s námi minulý rok sestupoval. Čekali jsme že nás potrápí ale nestalo se tak. Celé mužstvo se srovnalo po nevydařené sezóně a hráči podali výborný výkon. Fanoušci byli z našeho výkonu nadšení."

TJ Sokol Merklín
fanoušek TJ Merklín: "Soupeř byl ve všem o třídu lepší. Výsledek bohužel odpovídá našemu slabému výkonu."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - DOMANICKÝ Robert, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.