2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček potrápil favorita


Branky


0

Předenice hrály minulý rok na čele tabulky, Zdemyslice jsou naopak nováčkem soutěže. Favorit byl proto jasný. Předenice nakonec všechny body získaly ale hosté byli více než zdatným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas domácích

Domácí tým vstoupil do zápas aktivněji, snažil se hrát svou hru a držet balon. Vše se jim dařilo a tak zákonitě měli nad soupeřem převahu. Přicházely i první šance, ty však golman hostů zlikvidoval. V 24. minutě už ale přišla první gólová akce. Na krásnou kolmici do vápna si naběhnul Pavel Kvídera a nedal brankáři šanci. I nadále byli aktivnější hráči Předenic. Žádná stoprocentní šance však nepřišla a tak se domácí pokoušeli ohrožovat bránu z větší vzdálenosti. V 37. minutě se do balonu Marcel Myška, s jeho tvrdou ranou si Ondřej Kropík dokázal poradit na dorážku Jakuba Bernáška však už byl krátký.  Poločas se dohrával bez větších šancí na obou stranách. DO šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Snaha hostů

Do druhé půle vstoupily Zdemyslice daleko odvážněji. Na hře to bylo znát, Předenicím se přestala dařit jejich hra. S postupujícím časem přicházely i šance, Marek Šátra ale stále držel čisté konto. Hostům se tak dlouho nedařilo dát kontaktní gól. Nakonec se ho však dočkali. V 80. minutě se dokázal prosadit střídající Vojtěch Černík a o zápletku bylo postaráno. Zdemyslice vrhly vše do útoku, ale tím se otvíraly zadní vrátka. Velkou šanci pojistit vítěztví měl Josef Mašek ale neuspěl. Neuspěli však ani žádní střelci hostí a zápas tak skončil 2:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "První poločas byl z naší strany dobrý. Poté jsme si to sami zkomplikovali špatnou hrou. Nakonec jsme to ale ubojovali a tři body zůstali doma."

TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík (hráč TJ Zdemyslice): "Předenice byli v první půli lepší a zaslouženě šli do vedení. Ve druhé půlce se naše hra zlepšila a soupeře jsme ještě potrápili. Náš výkon zvlášť ve druhé půlce byl dobrý."



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - V. Frank [-] , J. Sloup [-] (46. T. Kadlec [-] ) , D. Procházka [-] , K. Mašek [-] (57. M. Zelenka [-] ) - J. Kadlec [-] (46. D. Kasl [-] ) , P. Kvídera [-] , J. Mašek [-] , M. Myška [-] - J. Bernášek [-] (71. T. Pech [-] ) , M. Bruml [-] -

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - P. Česal [-] (76. V. Černík [-] ) , T. Zelený [-] (57. M. Kysela [-] ) , R. Šilhánek [-] (57. A. Polívka [-] ) , O. Rous [-] , R. Čimera [-] , M. Jeslínek [-] , T. Lang [-] , T. Šilhánek [-] , V. Krňoul [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 54. M. Myška , 63. J. Mašek - 51. V. Krňoul .
Hráči zápasu: J. Kadlec - T. Lang .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.