1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová ztratila svoji neporazitelnost, Letná doma zvítězila 1:0


Branky


0

Letenští dokázali přetnout šňůru osmi výher Druztové a z domácího hřiště berou tři body. Po vyrovnaném utkání a výhře 1:0 tak snižují náskok Druztové na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Už od počátku utkání bylo vidět, že se setkal první s druhým týmem tabulky. Hra byla velmi vyrovnaná. Jak domácí, tak i hosté předvedli několik šancí, které nakonec neskončily za zády gólmanů. Na straně Druztové Pavel Purkar aspoň třikrát musel kontrolovat míč po rohových kopech Letné, na druhé straně Václav Hebr musel také ukázat své kvality proti střelám hostujících borců. Do hvizdu značícího konec první půle se ale diváci gólu nedočkali. Po vyrovnaných 45. minutách tak šly mančafty do šaten za bezbrankového stavu. 

Druhý poločas

V druhé půli bylo opět vidět, že tři body z tohoto zápasu jsou velmi cenné. Šance hostující Druztové střídala šanci domácích Letenských. V 54. minutě se ale nakonec přece jen mohli diváci radovat z gólu. A to konkrétně ti domácí. Jiří Gärtner totiž po rohovém kopu dokázal vyražený balon z vápna umístit za záda Pavla Purkara – 1:0. A gólem z 54. minuty se také skóre zastavilo a do konce utkání už se nezměnilo.

 

Letná tak bere nadmíru důležité tři body a snižuje náskok Druztové na čele. Šňůra osmi vyhraných zápasů hostujícího celku tak končí, uvidíme, zda dokáží od příštího kola započít novou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Martin Dobrý: První poločas byl hodně vyrovnaný, my jsme měli asi tři vyložené šance po rohových kopech, ty ale nenašly cestu do brány. Ve druhé půli se hrálo nahoru, dolů, naštěstí jsme byli tím šťastnějším týmem, co dokázal skórovat. Určitě nejdůležitější výhra zatím.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - Z. Soukup [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] (66. T. Kamínek [-] ) , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , T. Vozka [-] (77. J. Diviš [-] ) , J. Jelínek [-] (88. J. Rada [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-] , M. Šampalík [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Folk [-] , V. Němeček [-] , P. Ženíšek [-] (46. M. Hakr [-] ) , P. Jirka [-] , J. Zeman [-] (53. T. Roubal [-] ) , E. Koblov [-] (60. D. Roubal [-] ) , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 80. T. Kamínek , 85. D. Máj .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šlauf Jiří - POSPĚCH David (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.