4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná doma porazila Union a připisuje si důležité tři body


Branky


13. T. Vozka , 41. T. Vozka , 56. J. Jelínek , 89. T. Vozka - 22. L. Kučera , 73. K. Kotrč
0

V domácím utkání byla favoritem Letná. Odhady tipérů se nakonec vyplnily. Domácí totiž porazili hráče z Unionu a připisují si důležité tři body, jsou tak na druhém místě tabulky. Union předvedl dva krásné góly, na domácí mužstvo to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí začali aktivní fotbal už od první půle. Union pouštěli spíše do brejkových pokusů, držení míče bylo spíš na straně Letné. Domácí fanoušky poprvé zvedl z lavic gól Tomáše Vozky, který ve 13. minutě zpracoval centr z levé strany, vyběhl za obranu a křížem dával do brány – 1:0. Union se po inkasované brance zvedl a částečně srovnal držení míče. Vyrovnávací gól přišel ve 22. minutě z kopačky Luboše Kučery, ten zpoza vápna vypálil a poslal míč krásně do šibenice – 1:1. Domácí se ale s vyrovnaným stavem nechtěli spokojit. Zvedli znovu tlak na bránu a nakonec z něj i těžili poslední branku první půle. Ta padla ve 41. minutě, po rohovém kopu využil Tomáš Vozka závoru před bránou a levačkou překonal hostujícího Jakeše.

 

První půle tak skončila za hubeného vedení domácího celku.

Druhý poločas

Letná se ale s jednogólovým vedením nechtěla smířit. V druhé půli domácí stále předváděli víc šancí, Union opět hrozil spíš z brejků. Skóre pro domácí vylepšil v 56. minutě Jan Jelínek, po rohovém kopu dostal míč do svatyně Unionu – 3:1. Letná po vstřelení třetího gólu mírně polevila, utkání však stále měla pod kontrolou. To částečně změnil v 73. minutě Kryštof Kotrč, který snížil manko Unionu na jednu branku. Znovu po krásné střele zpoza vápna umístil Kotrč balon pod břevno, zapsal si tak první branku v dresu Unionu – 3:2. Domácí si ale zápas pohlídali. Svůj hattrick dokončil Tomáš Vozka 89. minutě, brankář Jakeš nešťastně vyběhl, Vozka dostal chytrý centr a rozvlnil tak síť Unionu naposledy – 4:2. Tím brankový zápis skončil. Letná si připisuje tři body a je druhá za stále neporaženou Druztovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Martin Dobrý: Měli jsme většinu zápasu územní převahu. Union hrozil spíše z brejků, dal dva krásné góly do šibenic, my jsme ale vyhráli zaslouženě.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Zápas na těžkém terénu, domácí byli podle očekávání fotbalovější, ale i my jsme hráli dobře a nechybělo moc, abychom v závěru sahali po bodech. Prohra ale nakonec byla zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - D. Máj [-] (69. J. Gärtner [-] ) , S. Žák [-] , J. Vůch [-] (51. Z. Soukup [-] ) , M. Štádler [-] , T. Vozka [-] , J. Jelínek [-] , M. Dobrý [-] , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-] , J. Diviš [-]

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Chmelík [-] , P. Chudý [-] (46. P. Kutný [-] ) , D. Chlumecký [-] , V. Jíra [-] - M. Volf [-] , L. Londa [-] , F. Linhart [-] , L. Kučera [-] , M. Čopan [-] (46. K. Kotrč [-] ) - N. Scimeni [-]

ŽK: 90. V. Hebr - 54. L. Londa .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: MIČAN Jan - PETRÁK Martin (N), TEOCHARIS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.