Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná doma porazila Chotíkov vysoko 5:1 a připisuje si první výhru v soutěži


Branky


0

Domácí hráči šli do utkání s touhou vyhrát, v prvním zápase totiž prohráli na svém hřišti nízko 0:1 s Druztovou. Jejich snaha se nakonec vyplatila a Chotíkov dokázali přehrát vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích

Letná začala aktivně už od samého začátku. Po kombinační akci v 7.minutě prostřelil Jan Jelínek brankáře Josefa Šlajfa a otevřel gólový zápis nedělního utkání – 1:0. Hosté neopětovali aktivitu Letné a nedokázali proměnit. Nedáš, dostaneš, rčení, které se často vyplní, se vyplnilo i teď. Znovu se totiž rozvlnila síť Chotíkova. Už v 15.minutě zvyšoval Zdeněk Soukup na 2:0 a dokázal domácím fanouškům, že Letná si jde pro výhru. Hostující celek se snažil snížit gólové manko, všechny pokusy však byly neúspěšné. Další hráč, který se mohl radovat z gólu byl znovu z řad domácích. Stanislav Žák poslal po kombinační akci míč za záda chotíkovského golmana a zvýšil na 3:0. Do konce utkání, i přes šance na obou stranách, gól nepadl. Letná proto šla do šaten s tříbrankovým vedením.

Letná kontrolovala zbytek zápasu

Z šaten vyšli aktivněji hráči domácího celku. Chvíli po hvizdu začínajícím druhý poločas se úspěšně prosadil Tomáš Vozka a hned v 48.minutě zvýšil na 4:0. Všechny naděje Chotíkova pohřbil hned na to, v 50. minutě Zdeněk Soukup, který svým druhým gólem za záda gólmana Šlajfa nastavil téměř nedosažitelné pětigólové vedení domácích. Opticky výsledek upravil až 57.minutě Jaroslav Fryček, který překonal Václava Hebra a zachránil Chotíkov od nuly na výsledkové tabuli. Do konce zápasu už Letná kontrolovala vysoké vedení a nepustila Chotíkov ke gólu.

 

Letná si z nedělního utkání proto odnáší důležité tři body. Chotíkovští zažili první porážku v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
TJ Sokol Plzeň - Letná: Předvedli jsme velmi dobrý výkon, pochvalu si zaslouží všichni hráči, samozřejmě taky Václav Hebr, který nám víc než dobře kryl záda.

FC Chotíkov 1932 B
FC Chotíkov B: Bohužel jsme nedokázali odpovědět na aktivitu domácích, předvedli o něco lepší hru.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - Z. Soukup [-] , D. Máj [-] (71. V. Tyr [-] ) , S. Žák [-] , J. Vričan [-] , M. Štádler [-] (75. J. Šerbaum [-] ) , T. Vozka [-] (88. M. Dobrý [-] ) , J. Jelínek [-] , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-] , M. Šampalík [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - M. Hauer [-] , A. Bělohlavý [-] , D. Kestler [-] , P. Malata [-] , M. Rubáš [-] , J. Fryček [-] , T. Smeták [-] (65. M. Vyskoč [-] ) , F. Dobrý [-] (75. P. Oulík [-] ) , P. Čech [-] (24. D. Kristl [-] ) , P. Novák [-] (46. R. Ježek [-] )

ŽK: 52. F. Dobrý , 60. D. Kristl , 85. M. Rubáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Duspiva Václav - DIVIŠ Jan (N), HÁDEK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.