P. Kutný 55.
M. Cigler 78. (vl.)
M. Vinický 85.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělá obrana Unionu a smolný den Spojů, Unionští jdou na páté místo tabulky


Branky


55. P. Kutný , 78. M. Cigler (vl.) , 85. M. Vinický
0

Do sobotního utkání nastoupil Union v oslabené sestavě, díky souběžně hranému utkání B týmu. Spoje tak ukázaly aktivnější fotbal, díky bojovnosti a střelecké přesnosti ale Union dobyl tříbrankovou výhru a vyhoupl se na pátou příčku tabulky právě před Spoje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od úvodního hvizdu bylo vidět, že Union nemá ideální sestavu. Hosté byli aktivnějším týmem, což se ukázalo hned v úvodu zápasu. Unionští chybou nabídli velkou šanci, ze které ale hosté nedokázali vytěžit víc než břevno. Slovan ukazoval herně větší aktivitu, jejich šance však likvidovala skvělá obrana domácích. Union hrozil spíše z brejků. Do hvizdu oznamujícího konec první půle se diváci gólu nedočkali a hráči tak šli do šaten za nerozhodného stavu.

Druhý poločas

Druhá půle pokračovala v podobném stylu jako první. Hosté však nedokázali své šance proměnit a proto přišel trest. V 55. minutě poslal Petr Kutný ze strany centr před bránu, který za záda gólmana Feiferlíka nešťastně srazil obránce Spojů, gól byl ale připsán Kutnému – 1:0. I po inkasovaném gólu měli hosté ze hry mírně víc, Union však znovu bezchybně bránil. A jelikož do brány domácích góly nepadaly, rozvlnila se znovu síť hostí. V 78. minutě utekl po straně Kutný, poslal pas na velké vápno nabíhajícímu Vinickému, ten sice špatně zpracoval, ale vracející obránce Miroslav Cigler, trefil k tyči za něj – 2:0. Po druhém vlastním gólu už Spoje z presingu upustily. Ubrali i na aktivitě a z toho plynul třetí gól domácích. V 85. minutě prošel Kučera přes několik hráčů, naservíroval míč na malé vápno, kde se nemýlil Michal Vinický a přidal třetí míč za záda gólmana Feiferlíka. Tím se uzavřel gólový zápis sobotního odpoledne na Unionu.

 

Union tak díky bezchybné obraně a smůle Spojů bere tři body a přeskakuje tak Slovan v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý: Kvůli spoustě omluvenek a současně hranému zápasu béčka jsme se sotva sešli, navíc v hodně oslabené sestavě. Hned v úvodu jsme soupeři chybou nabídli velkou šanci, míč směřující do prázdné brány ale skončil na břevně a to nám asi zachránilo zápas. Spoje byly lepší, my se většinu zápasu spíš bránili, ale to jsme díky skvělému výkonu nejen obrany zvládali bez větších problémů. Soupeři zápas nevycházel nejen vepředu, ale ani vzadu - dva góly si dal vlastně sám a rozhodl tak zápas. Za bojovnost a obětavost, která úplně jinde než před týdnem na Smíchově, jsme si dobrý výsledek zasloužili.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - P. Kutný [-] , K. Knaf [-] , T. Rojík [-] , R. Falbr [-] - F. Linhart [-] , A. Hořánek [-] , K. Kučera [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] (66. M. Vinický [-] ) , L. Londa [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Macháč [-] (75. J. Solfronk [-] ) , M. Vričan [-] , M. Ráb [-] , P. Bouřil [-] , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] (88. M. Feiferlík [-] ) , M. Sartorius [-] , M. Janoušek [-]

ŽK: 22. J. Jindra - 30. M. Sartorius , 90. M. Feiferlík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Buša Milan - JAKEŠ Karel (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.