Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka v gólově atraktivním utkání porazila Dýšinu 3:2


Branky


0

V deštivém odpoledni dokázali lépe zvládnout mokrý terén hráči domácí Košutky. Díky aktivnímu prvnímu poločasu a udržení vítězství z poločasu druhého berou tři body a posunují se na páté místo tabulky. Dýšina po velice vyrovnaném utkání odjíždí bohužel pro ně bez bodů a je na místě desátém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle nastoupili aktivněji hráči domácího celku. Dýšině na podmáčeném trávníku nevycházely kombinace tak, jak by hosté chtěli. Nicméně bylo k vidění spousty šancí na obou stranách, většina z nich však neproměněných. Prvním, kdo se mohl radovat z gólu byl v 15. minutě domácí Petr Zigmund, branka však padla po sporné situaci. Pomezní rozhodčí zvedl praporek oznamující ofsajd, část Dýšiny proto přestala hrát s očekáváním přerušení hry, hlavní rozhodčí ale nechal běžet hru a Košutka dokončila rozjetou akci – 1:0. Po inkasovaném gólu se hosté zvedli, utkání se aktivitou dorovnalo a stejně tak po chvíli i skóre. Na 1:1 dával ve 27. minutě Julius Šesták, který zpracoval přihrávku po zemi do malého vápna, přeskočil gólmana Rybičku a dával téměř do prázdné brány. Domácí ale po dorovnání skóre znovu zabrali. Ve 32. minutě dostal úspěšně balon za záda Josefa Fialy Pavel Kalaš – Košutka rozjela akci po pravé straně, následoval centr do vápna, krásné prodloužení patičkou na útočníka Kalaše a ten s přehledem rozvlnil síť Dýšiny – 2:1. A domácí z tlaku na bránu dokázali vytěžit v první půli ještě jednu branku. Střelcem byl opět Petr Zigmund, ve 42. minutě po rychlém kontru po levé straně dostal nahrávku do vápna a bez problémů proměnil – 3:1. Byl to Petrův jedenáctý gól z šesti kol a posunul se tak na druhé místo tabulky. Do konce první půle už gól nepadl a do šaten tak odcházeli domácí s dvougólovou výhodou.

Druhý poločas

Do druhého poločasu naopak nastoupili mírně aktivněji hráči Dýšiny. Domácí jakoby byli spokojeni s vedením, které měli a hráli defenzivněji než v první půli. Znovu bylo k vidění několik vyložených šancí, produktivita obou celků ale nebyla nejlepší. Každopádně diváci se bavili. Skóre změnil až v 66. minutě znovu Julius Šesták, svým druhým gólem utkání na 3:2 posunul Dýšinu na jednogólové manko. Košutka hrozila spíš z brejkových akcí. Od 81. minuty hráli domácí v deseti kvůli červené kartě Brejchy, ubránit Dýšinu však dokázali a sami předvedli vyloženou šanci, nakonec neproměněnou. Utkání tak skončilo na výsledku 3:2, tři body si odnáší domácí, Dýšina odjíždí bez bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Zápas byl divácky atraktivní, hrál se ofenzivní fotbal, spousta šancí, spoutsa také neproměněných. Utkání bylo hodně vyrovnané, my jsme měli víc vyložených šancí, také naštěstí o jeden gól navíc, takže si připisujeme důležité tři body.

FK Dýšina
Michal Ježek: Měli jsme trochu smůlu na počasí, nejsme zvyklí na podmáčený terén. Košutka bych řekl, že zaslouženě vyhrála, první poločas se nám moc nevydařil. Druhý byl už o dost lepší, první půle ale rozhodla utkání.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - P. Kalaš [-] , Z. Rolko [-] , P. Zigmund [-] , M. Špecián [-] (31. D. Vlček [-] ) , J. Brejcha [-] , M. Džilič [-] , V. Sirotek [-] (72. R. Pangrác [-] ) , M. Langmajer [-] , P. Kerndl [-] (55. J. Prokeš [-] ) , R. Holý [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] , K. Soukup [-] (46. P. Bruj [-] ) , V. Nový [-] , J. Mužík [-] , J. Šesták [-] (87. R. Hrdina [-] ) - V. Totzauer [-] , V. Muzika [-] , F. Vetešník [-] (46. J. Špánek [-] ) - T. Křen [-]

ŽK: 60. J. Brejcha - 57. V. Šedivec . ČK: 81. J. Brejcha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - SCHNEIDER Josef, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.