1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov sestřelil Liběšice ze vzduchu


Branky


0

Liběšicím se závěr podzimu nevydařil, čtyři zápasy v řadě nezvítězily.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení jim sebralo vítr z plachet

Do Liběšic dorazil Bezděkov. Oba týmy bojují v horní polovině tabulky. Domácím po parádním úvodu dochází dech, jelikož nevyhráli ve třech předešlých zápasech.

 

Na velmi těžkém terénu se hrál docela dobrý fotbal, oba týmy předváděly pohledné akce, šance byly na obou stranách. V 18. minutě šly do vedení Liběšice, když brankáře Balcara překonal Jakub Vlasák .

 

Vedení domácím vydrželo osm minut. To Bezděkov zahrával standardní situaci, hlavou vyrovnal Libor Pištora - 1:1. Domácím smolařem se stal Aleš Vlk. V utkání neproměnil dvě obrovské šance, ve 42. minutě navíc své mužstvo oslabil. Dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

 

Navíc ve 44. minutě šel Bezděkov do vedení, důležitou branku vstřelil po rychlé akci Tomáš Flodr. Do kabin si tak Bezděkov nesl vedení 2:1.

Liběšice i v deseti bojovaly o vyrovnání

Po změně stran tak hrály Liběšice o deseti, přesto se tlačily za vyrovnáním. Postupem času musely hru více otevírat a Bezděkov tak měl volnější cestu k brance Koryťáka.

 

Definitivně se o výsledku rozhodlo v 82. minutě, kdy se po standardní situaci trefil hlavou Martin Poláček.

 

Do konce utkání už se stav nezměnil, Liběšice tak nevyhrály ani ve čtvrtém utkání v řadě nebodovaly. V tabulce spadly na čtvrté místo a mají 24 bodů. Bezděkov je pátý a za podzim nasbíral slušných 23 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Nezvládli jsme to. Bylo to vyrovnané, v prvním poločase jsme tam měly dvě obrovské šance, ale bohužel. Navíc dostal Vlk červenou. Na druhou stranu musím uznat, že Bezděkov má svou kvalitu, hlavně ve středu hřiště byl hodně silný. Nedá si nic dělat, konec podzimu nám nesedl. Víme, co musíme zlepšit. Čeká nás přes zimu dost práce."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, funkcionář SK Bezděkov: "Hrálo se na těžkém terénu, přesto se hrál docela pěkný fotbal. Nikdo nebyl lepší, bylo to vyrovnané. Nám pomohl druhý gól, těsně před koncem poločasu. Domácí se i v deseti snažili, ale třetí gól definitivně rozhodl. Tři body jsou pro nás velmi dobré."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Hambálek [-] (80. V. Kozel [-] ) , A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , V. Petrus [-] , T. Mikina [-] , J. Mikina [-] , K. Knop [-] , M. Svoboda [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - F. Hendrich [-] , M. Hlavsa [-] (73. M. Strýhal [-] ) , L. Pištora [-] , J. Svoboda [-] , T. Flodr [-] , B. Matoušek [-] , J. Hlavsa [-] (73. T. Rubeš [-] ) , O. Čaněk [-] , J. Řezníček [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 13. A. Vlk , 16. M. Svoboda , 55. J. Nepovím , 69. J. Mikina , 71. P. Blažíček , 83. V. Kozel , 90. T. Mikina - 38. J. Svoboda , 77. M. Poláček , 80. T. Rubeš , 89. O. Čaněk . ČK: 42. A. Vlk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Maleček Martin - MENŠÍK Jaroslav, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.