6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní tah! Kozel se projevil jako žolík a nasázel hattrick


Branky


22. K. Knop , 53. T. Mikina , 65. V. Kozel , 67. V. Kozel , 82. V. Kozel , 90. T. Mikina
1

Liběšice ve druhém kole excelovaly, Hrob si odvezl šest branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Udeřil nejstarší hráč na hřišti

Do Liběšic přijel poměřit síly Hrob. Domácí v minulém kole přivezli dva body z Černivu, naopak Hrob, díky brankáři Marešovi, doma porazil Lukavec.

 

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal a padla v něm jediná branka. Tu obstaral nejstarší hráč na hřišti, liběšický Karel Knop. Jeho trefa tak stanovila poločasový výsledek na 1:0 pro domácí.

Kozel? Hattrick za 17 minut

Po změně stran si domácí rychle pojistili svůj náskok. Na 2:0 zvýšil Tomáš Mikina. Hrob se musel tlačit více do zakončení, ale kontaktní branka nepřicházela. Zajímavý moment se zrodil v 62. minutě. Na hřiště totiž přišel mladičký (ročník 1998) Václav Kozel. A tři minuty stačili k tomu, aby domácí útočník přidal třetí gól.

 

Hosté po tomto momentu odpadli a domácím jim nasázeli další tři branky. Další dvě obstaral Kozel, který tak za 17 minut pobytu na hřišti dosáhl na hattrick. V poslední minutě pak naposledy potěšil domácí fanoušky Tomáš Mikina, který uzavřel na konečných 6:0.

 

Liběšice v dalším kole hrají venku, představí se na půdě FK Litoměřicko C. Hrob si bude chtít napravit reputaci doma proti Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Do stavu 2:0 to byl vyrovnaný fotbal. Po třetím gólu Hrob odpadl, pak už to byla jasná záležitost. Nejlepšími hráči byl Svoboda a také střídající Kozel."




Sestavy


SK Liběšice
J. Pokorný [-] - A. Vlk [-] (62. V. Kozel [-] ) , J. Vlasák [-] , J. Hambálek [-] , K. Knop [-] , T. Mikina [-] , V. Petrus [-] , J. Janda [-] , P. Janda [-] , M. Svoboda [-] , P. Blažíček [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , M. Rudolf [-] , V. Tichý [-] - M. Kozák [-] (6. R. Jasukevič [-] ) , P. Šural [-] , M. Rudolf [-] (70. J. Hájek [-] ) , D. Jelonek [-] , P. Fencl [-] - V. Ferko [-] (62. M. Brandl [-] ) , P. Pištora [-]

ŽK: 13. P. Janda , 70. A. Vlk - 21. V. Tichý , 24. V. Ferko , 35. P. Pištora , 40. M. Rudolf , 69. M. Rudolf , 77. M. Brandl .
Hráči zápasu: V. Kozel , M. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Váňová Nikola - ŠEFČÍK Josef, GAUBE Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2016 22:01
Jasna 1 , Hrob je nejsilnější doma venku je to o poznání slabší