Třemošná si po závěrečném hvizdu oddychla


Branky


19. M. Jánský , 85. M. Sudík , 87. J. Dobrý - 65. T. Voráček (p.)
0

O výsledku zápasu se rozhodlo až v posledních desti minutách. Nutno podotknout, že se štěstím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Tento zápas se domácím povedl náramně. Hned v 19. minutě se povedla pěkná akce, když dostal Miroslav Jánský přesnou nahrávku ze středu pole, povodil si míč a šajtlí obstřelil gólmana Procházku. Nýřany se tedy museli hned od začátku pustit do pevné obrany Třemošné, což nebyl vůbec lehký úkol. Třemošná si po hvizdu oddychla

Druhý poločas

 

Ve druhém poločasu si více méně domácí stav kontrolovali až do 65. minuty. V tento moment se totiž provinili proti pravidlům ve svém pokutovém území a penalta byla na světě. K té se postavil Tomáš Voráček a srovnal vývoj zápasu. Schylovalo se k dělbě bodů, ale posledních deset minut rozhodlo. Nejprve v 85. minutě zavedli hráči Třemošné míč na levé straně, přihráli ho do vápna, kde z první zavěsil Matěj Sudík. Výhru pečetil ku podivu všech hostů o dvě minuty později Josef Dobrý, když využil krásného prodloužení míče na vzdálenější tyč. Zápas tedy skončil stavem 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná
Niedermayer Martin: Hráli jsme doma, kde jsme chtěli vyhrát. Takže za nás hlásím velkou spokojenost.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brůha Radek - KÖRNER Jan (N), POSPÍŠIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.