Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Róth všude kam se podíváš


Branky


19. J. Sluka (vl.) , 32. J. Folk , 63. T. Voráček , 82. Z. Zdvihal - 17. K. Pitlík , 23. V. Červený , 29. F. Róth , 31. F. Róth (p.) , 53. F. Róth , 71. J. Valenta , 73. F. Róth , 76. J. Havelka , 90. J. Kellner
0

Útočná síla Bukovce mele jednoho soupeře za druhým a nyní to předvedla i v zápase s Diossem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Začátek tohoto zápasu začal vyrovnaně až nerozvážně z obou stran. První gól zápasu padl hned v 17. minutě se prosadil Karel Pitlík a otevřel tak velice dlouhý gólový zápis z utkání.  Za dvě minuty po tomto gólu bylo vyrovnáno, když si střelu Folka do své brány srazil Jakub Sluka. O 4 minuty později vedli opět hosté po nádherné individuální akci Václava Červeného. Ten si s míčem pohrával bezmála 30 metrů, prošel celou obranou domácích a dával do prázdné brány. Po tomto góle následovala velká šance domácího Diossu, ale zaznělo pouze břevno.  Ve 29. minutě to bylo 1:3 po prvním gólu Ference Rótha, který předvedl zase jednu ze svých " róthovin". Byl to však jen jeho začátek, jelikož hned ve 31. minutě už stál u penaltového puntíku a pokutový kop s přehledem proměnil.  O  pouhou minutu později snižoval Folk, nyní už přesnou střelou do brány. Dále se šance střídali a trenéři obou týmů si mohli vykřičet hlasivky.

Druhý poločas

 

Do druhého poločasu šli domácí s cílem rychle snížit, ale příliš se to nepovedlo. Róth totiž znovu zaúřadoval a zvýšil náskok na 2:5. V 63. minutě přišlo snížení, když Voráček správně odhadl odraz od tyče a jednoduše zakončil. Hosté však neměli dost a ďábelskou pětiminutovkou rozhodli zápas. Nejprve se v 71. minutě trefil Valenta Josef. Poté přidal čtvrtou branku Ferenc Róth a v 76. minutě na 3:8 dával Jan Havelka. Zápas byl více méně rozhodnut, i když domácí snížili zásluhou Zdvíhala, jelikož v 90. minutě po chybě stoperů na konečných 4:9  upravil Kellner.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Niedermayer Martin: Podle mě mluví výsledek za vše. Jednoduše jsme byli lepší, ale chtěl bych pochválit soupeře, že chtěl hrát až do konce. Nezabalil to a to se cenní.

SK Plzeň - Bukovec
Petr Smíšek: Oni jednoduše potrestali všechny naše chyby. Mohli jsme dát třeba ještě jeden gól, ale taky jsme mohli ještě tři dostat. Soupeř tedy vyhrál zaslouženě.



Sestavy


TJ Nýřany
M. Procházka [-] - M. Rosol [-] , J. Václavík [-] , T. Voráček [-] , V. Kočí [-] (44. M. Štěpánek [-] ) , V. Tyml [-] , J. Folk [-] , J. Hauer [-] (67. L. Šlégl [-] ) , Z. Zdvihal [-] , Z. Cink [-] (75. T. Zimmermann [-] ) , J. Rosol [-] (73. D. Kroščen [-] )

SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - V. Červený [-] , J. Skala [-] , J. Sluka [-] , M. Hanzlíček [-] (80. J. Planeta [-] ) - J. Zíka [-] , J. Kellner [-] , J. Havelka [-] - K. Pitlík [-] (46. M. Matys [-] ) , F. Róth [-] (78. M. Žemlička [-] ) , J. Valenta [-]

ŽK: 75. J. Valenta , 78. J. Kellner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUCL Lukáš - KAŠPAR Zdeněk, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.