Malesice se dotáhly na první místo v tabulce!


Branky


0

Domácí dokázali skolit Rakovou 4:2 a po zisku tří bodů jsou novým spolulídrem soutěže! O pozici se dělí s Bukovcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Hosté odjeli do Malesic s cílem odehrát důstojný zápas a pozlobit jasného favorita. Nikdo nečekal, že vývoj zápasu bude tak dramatický a body budou tak blízko. Celý poločas měla Raková více ze hry a i když domácí prakticky k ničemu nepustili, přesto se tečovanou střelou těsně před přestávkou ujali domácí vedení.

Druhý poločas

 

Hosté to nezabalili a hned po přestávce větším důrazem v šestnáctce domácích srovnala skóre dorážkou Jakuba Procházky. Domácí se těžko dostávali do tempa a nepříjemná odvážná hra Rakové jim dělala problémy. Přesto poslední dvacetiminutovka patřila jim, když nejprve hostující brankář vytáhl střelu na břevno a v následujícím útoku už byl bezmocný při střele Henricha. 1:2 Hosté se ovšem znovu oklepali a šokovali domácí dalším vyrovnáním, tentokrát se trefil Rottenborn a deset minut do konce už hosté cítili body, které by si za dnešní výkon skutečně zasloužili. Kritická situace ovšem přišla v 81. minutě, když Bůcha nechtěně zastavil akci domácího útočníka zahráním míče rukou a následovala druhá žlutá karta a vyloučení. To už se projevilo větším tlakem na branku hostů a dvakrát se domácí opravdu radovali. Po zmatku v obraně, "polofaulu" na brankáře hostů a "polovlastním" gólu obránce, když odkopem trefil útočníka Malesic a míč skončil v síti, to bylo 3:2. Konečný výsledek upravil v poslední minutě střelou Svoboda. 4:2



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Upřímně, domácí si dnes nezasloužili brát všechny body a i po zápase byly slyšet z jejich řad hlasy, že je Raková velmi potrápila a po průběhu zápasu by výhru nečekali. Taková utkání však jsou celkem běžná a někdy rozhodují maličkosti o celkovém úspěchu. Raková předvedla jedno z nejlepších utkání letošního ročníku a je to předzvěst, že je to otázka času, kdy půjdou tabulkou vzhůru.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kulhánek Milan - SCHNEIDER Josef, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.