1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty rozhodovaly o bonusovém bodě


Branky


0

Domácí měli v závěru obrovskou šanci, ale na konec se museli spokojit s remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Nýřany se dostaly do vedení celkem brzy. Již ve 14. minutě využil Aliyev zaváhání brankáře Švajdlenky. Ten podběhl vysoký balón a pro Aliyeva už tak bylo jednoduché dopravit míč do brány. Pár minut poté mohl zvýšit na 0:2 Cink, ale jeho střelu z hranice vápna vyrazil brankář. Hra plynula dál vyrovnaně až do 40. minuty.  V té se k zahrávání přímého kopu postavil kapitán Pochobradský. Ten sice trefil jen zeď, ale odražený míč se dostal přímo k nabíhajícímu Skuhrovci, který se nemýlil. Gólem do šatny tedy skončil první poločas.

Druhý poločas

 

Druhý poločas už vypadal úplně jinak. Terén se trochu podmáčel a hra se změnila spíše v boj. Silovější pasáže nahradily kombinační hru. Šancí také ubylo, nicméně do zakončení se dostali Jiránek s Aliyevem. Jiránek nejprve nedokázal usměrnit míč hlavou, aby Aliyev o několik minut později jen těsně minul zadní tyč po individuálním průniku. V úplném závěru pak David Grün zahodil výhru, když ve 100% šanci nedokázal trefit míč přesněji a poslal tak zápas do penalt.

Penalty

 

V těch se střelcům docela dařilo. Dokud nepřišla řada na domácího brankáře Švajdlenku, který neproměnil. Na druhé straně se nemýlil nýřanský Jiránek a získal tedy druhý bod pro svůj tým.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Pavel Jílek: No hodnotím to jako ztrátu, ale nám se hodně lidí omluvilo těsně před zápasem. Nicméně vzhledem k šancím, které jsme měli je to pro nás velká ztráta, prostě ta koncovka není ideální, jelikož nedáváme jasný šance. To se bude muset změnit.

TJ Nýřany
Niedermayer Martin: Já bych řekl, že ty dva body jsou pro nás zasloužený. My jsme si popovídali s klukama po posledním zápase a bod byl zlatý. Ten druhý už je takový bonus. Remíz byla tedy spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - P. Jílek [-] , J. Jakeš [-] , S. Cvrček [-] (55. S. Randa [-] ) , D. Koudele [-] , P. Ryšica [-] , J. Skuhrovec [-] (70. M. Šamberger [-] ) , D. Pochobradský [-] , Z. Jaroš [-] , M. Skuhrovec [-] , D. Grün [-]

TJ Nýřany
M. Procházka [-] - J. Hauer [-] (73. D. Kroščen [-] ) , V. Kočí [-] , L. Jiránek [-] , L. Šlégl [-] , Z. Zdvihal [-] , T. Voráček [-] , A. Aliyev [-] , Z. Cink [-] (65. J. Folk [-] ) , J. Rosol [-] , J. Niedermayer [-]

ŽK: 20. D. Grün , 75. J. Jakeš - 46. T. Voráček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ježek Petr - ŘÍHA Marek (N), POSPÍŠIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.