4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec ukázal svou sílu


Branky


11. F. Róth , 32. J. Šimr , 39. J. Valenta , 83. F. Róth - 90. P. Valenta
0

Radnice není špatným týmem, ale v tomto zápase byla na Bukovec krátká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Úvod utkání byl z obou stran poměrně vyrovnaný.V 11.min. se domácí ujali vedení 1:0, když se trefil Ferenc Róth z  20ti metrového přímého kopu přesně pod břevno. Hosté pak získali územní převahu a Švajcr nůžkami střílel nad. Ve 21.minutě po pěkné kombinační akci s Vitoušem Švajcr neproměnil výbornou brankovou příležitost. Poté opět udeřili domácí, když  ve 32. minutě po zaváhání Radnic uprostřed hřiště  zvýšil na 2:0 Jaromír Šimr. Radnice se opět oklepaly, ale znovu po zaváhání Radnic v pokutovém území zvyšoval domácí útočník Josef Valenta z malého vápna na 3:0. To bylo pro Radnici velice kruté, nicméně o tom fotbal je.

 

 

Druhý poločas

 

Ve druhé půli byli hosté jasně lepším týmem, měli velkou územní převahu, ale chyběla lepší finální přihrávka a přesnější zakončení. Fotbalová štěstěna stála na straně Bukovce, a tak po ojedinělém rychlém protiútoku domácích uklidnil všechny příznivce Bukovce Ferenc Róth, když střelou od tyče zvýšili v 83. minutě na 4:0. Hostům se nakonec přece jenom podařilo vsítit  gól, když se v poslední minutě po rohovém kopu dorážkou prosadil stoper Valenta a upravil tak na konečných 4:1. Zápas tedy vyzněl v celkovém kontextu lépe pro domácí, kteří si doma pohlídali všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Plzeň - Bukovec
Petr Smíšek: Vyšlo nám, to co jsme chtěli hrát. Radnice mi přišla zatím nejsilnějším soupeřem, kterého jsme letos potkali. Jako první nás dokázala zatlačit. Je i trochu šťastné to, že jsme z prvních 4 šancí 3 poměnili.

TJ Sokol Radnice
Petr Svoboda: V tomto utkání byla většinu utkání Radnice lepším týmem. Převážně se hrálo před pokutovým územím Bukovce, ale své brankové možnosti nedokázala využít. Domácí tvrdě potrestali všechny chyby hostů a z minima brankových příležitostí dokázali využít maximum a tak nezaslouženě vysoko zvítězili.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
L. Lopatka [-] - V. Červený [-] (68. M. Matys [-] ) , M. Hanzlíček [-] , J. Sluka [-] - J. Šimr [-] , J. Zíka [-] (46. L. Chvojka [-] ) , R. Šváb [-] , J. Kellner [-] (85. J. Skala [-] ) , J. Havelka [-] - F. Róth [-] (87. M. Žemlička [-] ) , J. Valenta [-]

TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] (46. T. Spěváček [-] ) - P. Valenta [-] , V. Melich [-] (45. J. Esterka [-] ) , M. Veselý [-] , M. Krč [-] , L. Paleček [-] - J. Vitouš [-] , M. Habr [-] , D. Krč [-] (79. J. Körner [-] ) - P. Švajcr [-] (87. L. Koffer [-] ) , D. Rýdl [-]

ŽK: 4. M. Hanzlíček , 75. J. Kellner , 78. F. Róth - 10. V. Melich , 75. D. Krč , 77. P. Švajcr .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Pavel - JEŽEK Petr, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.