2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh viděl tři červené karty najednou !


Branky


0

U sudího platí, že když ho ve hře ani moc nezaregistrujete, je to dobrý rozhodčí. V tomto zápase však hrál sudí hlavní roli a myslím si, že hráčům Zbirohu bude ještě dlouho ležet v žaludku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas mezi Zbirohem a Plasy začal velice nevinně. Jako první se do šance dostal Randa, ale na domácího gólmana Kučeru nevyzrál. Dále následovalo několik šancí na obou stranách. Závěr poločasu a vlastně i celý poločas ovládli hosté, jelikož se v 41. minutě dostali do vedení. Po rychlé akci celého týmu se až před brankáře dostal Randa. Ten chtěl udělat brankáři kličku, jenomže mu nevyšel krok a balón jen tak, tak stačil vrátit nabíhajícímu Grünovi, který už nevymýšlel ni a vystřelil na bránu.

Druhý poločas

 

Druhý poločas byl též vyrovnaný, ovšem občasnou převahu měli naopak domácí. Jako odměna za aktivitu přišlo vyrovnání. V 51. minutě se do zakončení doslova prodral Lukeš Jan a dotlačil míč do brány. O 8 minut později se však celý nádech zápas změnil. Po napomenutí za odkopnutý míč a druhé žluté v utkání, šel do sprch Zdeněk Javůrek. S výrokem se neztotožnil Jan Lukeš a slovně urazil arbitra, za což také šel do šaten. V tu chvíli hráči Zbirohu jen nevěřícně koukali, ovšem Bojko Jan i promluvil. Rozhodčí byl v ráži a i za tento pohoršující výrok vylučoval. Zbytek zápasu tedy Zbiroh dohrával se sedmi lidmi v poli. Podařilo se mu dokonce jít v 63. minutě do vedení střelou Martina Brože. Z vedení se ale dlouho neradovali, jelikož přesilovku střelou k tyči využil Šambergr v 69. minutě. Zbytek zápasu byl ve znamení marného dobývání hráčů Plas. Zápas tedy šel do penalt.

Penalty

 

V těch jde většinou o štěstí. To chybělo Michalu Škvárovi, který za domácí nedal rozhodující penaltu. Tu naopak dal brankář Plas Kylián a rozhodl tak o vlastníkovi druhého bodu ze zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Martin Plačko: Vzhledem ke všem okolnostem jsem byl po odpískání konce zápasu rád za ten bod. Penalty už pak byly o štěstí.

TJ Sokol Plasy
Pavel Jílek: Když se na to podívám zpětně, pře zápasem bychom dva body brali. Ale po tom co se stalo v zápase, je to jasná ztráta.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - Z. Dubček [-] , J. Bojko [-] , J. Lukeš [-] , Z. Javůrek [-] , F. Sůva [-] (56. M. Šerý [-] ) , M. Škvára [-] , M. Brož [-] , M. Švehla [-] (46. V. Hrabák [-] ) , V. Ludvík [-] (86. O. Krejčí [-] ) , M. Jaroš [-]

TJ Sokol Plasy
J. Kylián [-] (66. J. Švajdlenka [-] ) - D. Koudele [-] , M. Špelina [-] (41. J. Skuhrovec [-] ) , S. Randa [-] , D. Pochobradský [-] , Z. Jaroš [-] , M. Šamberger [-] , P. Jílek [-] , D. Grün [-] (76. P. Ryšica [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Skuhrovec [-]

ŽK: 32. M. Brož , 36. Z. Javůrek , 59. J. Lukeš , 78. K. Kučera , 81. Z. Dubček . ČK: 59. J. Lukeš , 59. J. Bojko , 59. Z. Javůrek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - PLAČKO Martin (N), ŘÍHA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.