3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy v závěru urvaly tři body


Branky


17. D. Matějka , 88. M. Brabec (vl.) , 90. Š. Bilíček - 40. T. Matějka
0

Páté kolo uzavřel zápas mezi Klatovy a Hrádkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějka x Matějka

Souboj dvou týmů z horních pater tabulky sliboval zajímavou podívanou. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, hráči si nenechávali ani kousek prostoru na kombinaci, hrálo se především ve středu pole. Postupem času začali přebírat otěže zápasu do svých rukou domácí fotbalisté a za jejich snahu byli odměněni vedoucí brankou. O tu se v 17. minutě postaral Daniel Matějka a skóre tedy bylo 1:0. Hosté se nechtěli s nepříznivým stavem jen tak smířit a srovnali hru. Vypracovali si několik slibných příležitostí a nakonec se dočkali i vyrovnání. Ve 40. minutě přesně zacílil Tomáš Matějka a začínalo se opět od začátku. Do konce prvního poločasu se již nic zajímavého neudálo, do kabin se šlo za stavu 1:1.

Hrádek v závěru smolně přišel o body

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hrál se pohledný fotbal, ani jeden z týmů si ale nedokázal vypracovat nějaký souvislejší tlak. Mírnou územní převahu měli domácí fotbalisté, na kterých byla vidět velká chuť strhnout vedení na svou stranu. I hosté se ale snažili hrát, sázeli především na rychlé kontry, ze kterých několikrát ohrozili branku domácích. Tempo utkání postupem času opadlo a už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně. V 88. minutě ale udělali hráči Hrádku obrovskou minelu, kdy se nedohodli obránce s brankářem a skončilo to vlastní brankou Milana Brabce. V nastaveném čase ještě přišlo definitivní potvrzení z kopačky Štěpána Bilíčka, který se trefil z přímého kopu a upravil tak skóre na konečných 3:1. Klatovy se díky výhře nacházejí na druhé příčce o skóre za vedoucími Chanovicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Jiří Jánský: Vyrovnané utkání, které asi mělo skončit remízou. Byli jsme o trochu aktivnější než soupeř a nakonec jsme i s velkou dávkou štěstí v závěru urvali tři body. Za svou snahu jsme si ale vítězství zasloužili.




Sestavy


SK Klatovy 1898 B
D. Šít [-] - J. Votípka [-] (46. Š. Bilíček [-] ) , V. Kaas [-] , P. Zahálka [-] (46. B. Valeš [-] ) , D. Matějka [-] (83. J. Lysek [-] ) , Z. Kotáb [-] , L. Homolka [-] , T. Rendl [-] (60. J. Kozák [-] ) , Z. Cibulka [-] , V. Vacovský [-] , K. Veselka [-] (46. L. Urs [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Pojar [-] (76. V. Skála [-] ) , V. Jech [-] , M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] - J. Kutil [-] (65. A. Štěpán [-] ) , L. Šoural [-] , M. Kolář [-] , T. Matějka [-] - T. Harant [-] , J. Brabec [-]

ŽK: 20. V. Kaas - 51. M. Kolář , 57. J. Brabec .
Hráči zápasu: D. Matějka - T. Matějka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bureš Jiří - MAZANEC Marek, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.