2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí na domácím hřišti stále stoprocentní


Branky


32. J. Šefl , 34. P. Byron - 81. J. Krotký
0

V pátém kole se střetly i týmy Spáleného Poříčí a Měčína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měčín i přes skvělý úvod inkasoval

Spálenému Poříčí se zatím na domácí půdě daří skvěle a tuto skutečnost chtělo potvrdit i v tomto utkání. Úvod zápasu ale jednoznačně patřil hráčům Měčína, kteří měli v úvodní patnáctiminutovce tři vyložené šance. Postupně se do zakončení dostali Dušan NěmecRadek Kojan Daniel Vondra, žádný z nich ale nedokázal překonat skvěle chytajícího brankáře Martina Prantnera. Spálené Poříčí přežilo úvodní tlak soupeře a vyrovnalo hru. Ve 32. minutě se dokonce dostali do vedení, když střelecký pokus Jiřího Šefla zblokoval jeden z obránců tak nešťastně, že neměl brankář Měčína žádnou šanci. Hned o dvě minuty později udeřili domácí podruhé. Z poloviny hřiště rozehrával standartní situaci Filip Brudna, který krásným pasem našel ve vápně Davida Šlajse, jemuž střela sice nesedla, míč se ale odrazil k úplně volnému Petru Byronovi, který se zblízka nemýlil. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 2:0.

Domácí své vedení udrželi

Ve druhém poločase se hrálo nahoru dolů, diváci se rozhodně nenudili. Hráči Měčína se snažili vstřelit alespoň kontaktní branku, která by je vrátila do zápasu, domácí naopak hrozili z rychlých protiútoků a snažili se definitivně rozhodnout. Akce střídala akci, utkání nebylo zdaleko rozhodnuté. Měčínští zabrali a zatlačili svého soupeře, nedařilo se jim ale překonat skvěle chytajícího brankáře, který byl téměř nepřekonatelný. Nakonec se to hostujícímu celku podařilo, v 81. minutě se o snížení postaral Jaroslav Krotký a vykřesal tak naději na bodový zisk pro Měčín. V závěru zápasu měli hosté ještě několik šancí na vyrovnání, domácí ale podržel Martin Prantner, který jim nakonec vychytal tři body. Spálené Poříčí je tedy po vítězství 2:1 na prozatimní šesté pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Soupeř se prezentoval velice dobře a patřil mu úvod zápasu. Měli vyložené šance, nás ale podržel brankář. Poté jsme se z jejich tlaku vymanili a srovnali hru. Dostali jsme se do vedení šťastnou brankou a hned vzápětí jsme přidali druhou. Druhá půle se hrála nahoru dolů, vedení jsme nakonec dokázali udržet. Když bych měl být spravedlivý, tak musím říct, že by utkání slušela remíza, ale tři body jsou doma.

TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: V prvních patnácti minutách jsme měli jasnou územní převahu a měli jsme tři obrovské šance, které jsme bohužel nevyužili. Poté se hra vyrovnala a soupeř z dvou rychlých útoků dvakrát skóroval. Utkání to bylo vyrovnané, soupeře podržel brankář.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - D. Šlajs [-] , J. Šefl [-] , P. Byron [-] , P. Karlík [-] (67. J. Tupý [-] ) , T. Tofl [-] , J. Karas [-] , K. Kalista [-] , F. Brudna [-] (64. V. Homolka [-] ) , P. Roj [-] , V. Novotný [-]

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , D. Vondra [-] , M. Bauer [-] , J. Duchek [-] (58. J. Vlček [-] ) , J. Benda [-] , P. Duchek [-] , D. Němec [-] , J. Krotký [-] , R. Kojan [-] (62. F. Šlais [-] ) , P. Hlavatý [-]

ŽK: 6. F. Brudna , 14. P. Roj - 6. J. Duchek .
Hráči zápasu: M. Prantner - J. Štampach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KREJDL Miroslav (N), ČEJKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.