2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy potvrdily svou sílu


Branky


0

Třetí kolo uzavřel souboj mezi Klatovy a Petřínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

Klatovy vstupovaly do utkání v dobré formě po dvou vítězných zápasech a tuto šňůru rozhodně nechtěly ukončit. V cestě jim v dnešním zápase stál Petřín, který do utkání nastoupil ve značně oslabené sestavě. Domácí byli od úvodních minut jasně aktivnějším týmem a soupeře přehrávali ve všech směrech. Plán Petřína byl jasný, hrát ze zabezpečené defenzivy a spoléhat se na rychlé protiútoky. Hostům to po celý první poločas poměrně vycházelo, soupeře do žádných vyložených šancí nepustili a sami mohli skórovat. To se jim ale k jejich smůle nepodařilo, do kabin šli tedy hráči za bezbrankové stavu. Hráči Klatov určitě nemohli být spokojení.

Klatovy přeci jen skórovaly

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté s ještě větší chutí a přitlačili svého soupeře. Petřínští chvílemi nevěděli kam dřív skočit a bylo pouhou otázkou času, kdy se soupeři podaří skórovat. Na branku nakonec diváci čekali do 60. minuty, kdy protrhl střeleckou smůlu Klatov Jakub Pitel. Od této chvíle mohli hrát domácí mnohem uvolněněji a nemuseli se tolik hnát do útoku. Klatovy ale od své aktivní hry neustoupily a i nadále kontrolovaly průběh utkání. Pojišťovací branka přišla v 80. minutě, kdy se do střelecké listiny zapsal střídající Štěpán Bilíček a definitivně tak potvrdil zasloužené tři body. Klatovy tedy nakonec dokázaly prolomit urputnou obranu soupeře a po vítězství 2:0 okupují první příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň B
Michal Bačkovský: Do Klatov jsme přijeli pouze v jedenácti a náš cíl byl jasný. Po celý zápas jsme byli zalezlí, bránili jsme. Klatovy byly na míči, ale v první půli si žádnou šanci nevypracovaly. Ve druhém poločase nás ale domácí přitlačili ještě víc a podařilo se jim dvakrát skórovat.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
V. Sklenář [-] - J. Pitel [-] (87. J. Herman [-] ) , Z. Cibulka [-] , V. Kaas [-] (60. J. Kozák [-] ) , L. Urs [-] (36. B. Valeš [-] ) , D. Matějka [-] , V. Sýkora [-] , P. Zahálka [-] , T. Rendl [-] (20. Š. Bilíček [-] ) , F. Bláha [-] , L. Homolka [-]

SK Petřín Plzeň B
J. Příhoda [-] - J. Hartl [-] , T. Gita [-] , P. Bendl [-] , M. Brácha [-] , V. Klečka [-] , X. Nguyen [-] , M. Nemček [-] , V. Skora [-] , M. Vítek [-] , M. Bačkovský [-]

ŽK: 44. V. Sýkora , 67. J. Pitel , 85. J. Kozák - 13. V. Skora , 32. T. Gita , 54. J. Hartl , 61. M. Brácha , 76. P. Bendl .
Hráči zápasu: J. Pitel - P. Bendl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schwarz Petr - KOTÁB Zdeněk (N), JÁNSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.