2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí otočilo duel s lídrem tabulky


Branky


61. J. Šefl , 90. J. Šefl - 35. V. Zoubek
0

Ve třetím kole zavítaly zatím stoprocentní Chanovice na půdu Spáleného Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zoubek poslal hostující tým do vedení

Spálené Poříčí nastupovalo do utkání s vědomím, že musí odčinit debakl z minulého kola. To Chanovice prožívají skvělý start do sezony a mohou tak hrát ve větší pohodě. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, ani jedenz týmů neměl nijak výraznou převahu. Jako první se začali osmělovat domácí fotbalisté a vypracovali si několik zajímavých příležitostí. Největší šanci Spáleného Poříčí měl Josef Novák, který se dostal až před brankáře hostí, ten ho ale vychytal. Chanovice si dokázaly vytvořit pouze jednu gólovou šanci, hned ji ale využily. Ve 35. minutě se střelecky prosadil Václav Zoubek a poslal tak svůj tým do vedení. Domácí se snažili ještě do konce poločasu odpovědět, to se jim ale nepodařilo. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Šefl se postaral o senzační obrat

Od úvodních minut druhého poločasu byli jasně aktivnější domácí fotbalisté, na nichž byl vidět velká vůle zvrátit nepříznivý stav utkání. Jejich aktivita jim přinesla kýžené ovoce v 61. minutě, kdy důsledný Jiří Šefl těsně před brankářem špičkou poslal míč do branky. Od tohoto momentu se hra vyrovnala, oba týmy hrály opatrně, nikdo nechtěl udělat tu rozhodující chybu. Ani na jedné straně nebyla k vidění žádná gólová šance a už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně. V 91. minutě ale zahrávali domácí autové vhazování, míč prodloužil do pokutového území David Šlajs, který přesně našel Jiřího Šefla a ten střelou z otočky přesně našel dolní roh chanovické branky. Spálené Poříčí tedy brankou ze samého závěru urvalo velmi důležité tři body, pro Chanovice je to první ztráta v nové sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Soupeř přijel po dvou vítězstvích a rozhodně nezklamal. My jsme museli zapomenout na debakl z minulého kola a to se nám povedlo. První poločas byl vyrovnaný, my jsme naši šanci nevyužili, soupeř bohužel ano. Ve druhé půli se nám podařilo vyrovnat a v závěru jsme urvali tři body. Chtěl bych pochválit celý tým za to, že se dokázal po minulém kole zvednout a prokázal chuť vítězit.




Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - K. Kalista [-] , P. Roj [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] - P. Byron [-] , V. Novotný [-] , J. Novák [-] (72. J. Tupý [-] ) , P. Karlík [-] - J. Šefl [-] , D. Šlajs [-]

TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Chalupný [-] , J. Polena [-] (78. D. Bártík [-] ) , J. Šulc [-] , J. Prýmas [-] - M. Klásek [-] (72. L. Rada [-] ) , J. Petřík [-] , M. Polena [-] , J. Šebek [-] - L. Černohorský [-] , V. Zoubek [-] (82. F. Ladman [-] )

ŽK: 37. J. Šefl , 73. P. Roj , 80. P. Karlík - 49. V. Zoubek , 73. J. Petřík .
Hráči zápasu: J. Šefl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Burda Václav - KŘÍŽ Lukáš, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.