1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákavá nezvládla domácí utkání


Branky


67. J. Šimeček - 51. J. Brabec (p.) , 83. T. Matějka , 90. T. Matějka
0

Ve třetím kole zavítali fotbalisté Hrádku na půdu Žákavé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se skóre neměnilo

Oba týmy vstupovaly do utkání se shodnou bilancí jedné výhry a jedné prohry, a tak se očekával vyrovnaný souboj. Od úvodních minut bylo vidět, že si soupeři nedají nic zadarmo. Hra byla vyrovnaná, ani jeden z týmů neměl nějakou výraznější převahu. Hosté se vůbec nemohli dostat do zápasu, za celou první půli si nedokázali vypracovat ani jednu příležitost ke skórování. To domácí se postupem času začali osmělovat a po celý zbytek první půle měli navrch. Nedařilo se jim ale v koncovce a několikrát narazili i na skvěle chytajícího Václava Rybu. V prvním poločase tedy diváci branku neviděli, oba týmy měly rozhodně co zlepšovat.

Hrádek nakonec dokázal v závěru urvat tři body

Ve druhém poločase se obraz hry úplně změnil. Hrádečtí nastoupili jako vyměnění a převzali otěže zápasu do svých rukou. Hned po šesti minutách se dostali do vedení, z pokutového kopu skóroval Jiří Brabec. Domácím se podařilo vyrovnat v 67. minutě, do střelecké listiny se zapsal Jan Šimeček, ale to bylo od hráčů Žákavy vše. Od tohoto momentu už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a bylo pouhou otázkou času, kdy se hrádečtí opět dostanou do vedení. Nakonec se přeci jen dočkali, v 83. minutě strhl vedení na stranu Hrádku Tomáš Matějka. Do konce zápasu už si hrádečtí své vedení v poklidu hlídali, v 90. minutě navíc přidal svou druhou branku v zápase Tomáš Matějka a upravil tak skóre na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miloslav Šula: Opět se projevila naše bolest a to neproměňování vyložených šancí. První poločas byl vyrovnaný, ve druhé půli měl soupeř trochu navrch a nakonec se mu podařilo zvítězit. Chtěl bych ale poděkovat našemu brankáři, který absolvoval svůj první zápas za A-tým.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec: V prvním poločase jsme nepředvedli výkon, který bychom si představovali. Do druhé půle jsme se zlepšili, měli jsme několik šancí, podržel nás ale i brankář. Nakonec jsme dokázali dovést utkání do vítězného konce.



Sestavy


FK Žákava
M. Krásný [-] - S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , L. Drugda [-] , J. Tišl [-] , M. Skala [-] - J. Smazal [-] (78. A. Huňáček [-] ) , O. Soukup [-] - J. Šimeček [-] , M. Boukal [-] , T. Nekola [-] -

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] , J. Rada [-] , V. Skála [-] (33. L. Šoural [-] ) , V. Pojar [-] (80. V. Jech [-] ) - A. Štěpán [-] (72. J. Kutil [-] ) , T. Matějka [-] , M. Kolář [-] - T. Harant [-] , J. Brabec [-]

ŽK: 50. M. Krásný , 63. J. Smazal , 67. J. Šimeček , 79. M. Skala - 32. J. Rada , 44. M. Kolář .
Hráči zápasu: T. Matějka , V. Ryba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - SOUKUP Oldřich (N), OLIVA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.