1:2p.
(0:0)
51. J. Pitel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:15

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel rozhodly až penalty


Branky


48. M. Bešta - 51. J. Pitel (p.)
0

Ve druhém kole se spolu utkaly i týmy Přeštic a Klatov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Přeštice vstupovaly do utkání posilněny přesvědčivou výhrou ve Štěnovicích, dnes ale proti nim stál velmi silný soupeř. Utkání bylo od úvodních minut velmi vyrovnané, bylo vidět, že ani jeden z týmu nechce udělat nějakou výraznější chybu. Klatovy měly menší optickou převahu, Přeštice ale pozorně bránily a držely svého soupeře daleko od branky. Hra se přelévala ze strany na stranu, ani jeden z dnešních soupeřů si nedokázal vypracovat gólovou příležitost. Diváci tedy čekali na branku marně, všichni jistě doufali, že druhý poločas přinese zlepšení. Nutno podotknout, že hráčům stěžoval situaci i těžký terén.

Ani druhý poločas neurčil vítěze

Hned na začátku druhé půle se začaly dít věci. Domácí trochu ožili a odměnou jim byl vedoucí gól, o který se ve 48. minutě postaral Martin Bešta. Hosté to ale nechtěli nechat jen tak a podařilo se jim rychle odpovědět. V 53. minutě dokázali vybojovat pokutový kop, ke kterému si stoupl Jakub Pitel a s chladnou hlavou překonal brankáře domácích. Od tohoto momentu ovšem tempo utkání opadlo a byl to znovu spíše boj. Na obou týmech byla vidět nervozita, nikdo nechtěl udělat chybu, která by mohla znamenat prohru. Do konce zápasu se tak nic zajímavého neudálo, o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod navíc si odváží Klatovy

V penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy hostující fotbalisté a po sérii 2:4 se mohou těšit z výhry. Přesnými střelci na straně Klatov byli Jaromír KozákDavid DolanskýVáclav KaasPavel Zahálka.



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898 B
Jiří Jánský: Bylo to bojovné utkání, navíc se hrálo v Dolní Lukavici, kde byl velmi těžký terén, který ztěžoval kombinační hru. Domácí byli velmi důrazní, my jsme byli o něco fotbalovější, ale Přeštice nám svým důrazem dělaly velké problémy. Myslím si, že to byla zasloužená remíza. Penaltový rozstřel to už je loterie.



Sestavy


FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - M. Bešta [-] , M. Švarc [-] (80. J. Míka [-] ) , M. Bouc [-] , J. Bešta [-] (90. J. Ruth [-] ) , J. Stehlík [-] , M. Zoubek [-] (75. P. Pap [-] ) , T. Benedikt [-] , M. Brada [-] , J. Viktora [-] , J. Gruszka [-] (65. V. Čížek [-] )

SK Klatovy 1898 B
V. Sklenář [-] - Z. Cibulka [-] , J. Sojka [-] (46. J. Pitel [-] ) , D. Dolanský [-] , L. Homolka [-] , L. Urs [-] , V. Sýkora [-] (60. Š. Bilíček [-] ) , P. Zahálka [-] (70. O. Karásek [-] ) , Z. Kotáb [-] (82. J. Kozák [-] ) , T. Rendl [-] , V. Kaas [-]

ŽK: 70. J. Viktora , 83. T. Benedikt - 32. D. Dolanský .
Hráči zápasu: M. Švarc - V. Sklenář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šálková Helena - RUBÁŠ Jaroslav, LUKÁŠ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.