Chanovice berou po přesvědčivém výkonu další tři body


Branky


0

Druhé kolo nabídlo souboj mezi Chanovicemi a Strážovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po první půli bylo rozhodnuto

Strážovští vstupovali do utkání namlsaní přesvědčivou výhrou z předchozího kola, dnes je ale čekal úplně jiný zápas. Chanovice byly od úvodních minut aktivnějším týmem, svého soupeře přehrávaly ve všech směrech a bylo pouhou otázkou času, kdy se jim podaří vstřelit úvodní branku. Na tu divácí čekali do 14. minuty, kdy otevřel skóre utkání domácí Milan Šlehubr. Hned o tři minuty později mohli domácí příznivci křičet "gól" podruhé, do střelecké listiny se zapsal záložník Jiří Petřík. Chanovicím to ale pořád nestačilo a jejich útočné výpady pokračovaly. Ve 24. minutě přidal třetí branku domácích Jiří Šulc a rázem se schylovalo k debaklu. Strážov si za celý první poločas nevypracoval žádnou výraznější šanci, jeho hráči byli opaření nečekanou aktivitou soupeře. Do konce první půle se ale již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 3:0.

Strážov se na velký obrat nezmohl

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Dominance domácího týmu už nebyla tak markantní, Chanovice si už spíše hlídaly vysoké vedení. V 53. minutě se jim navíc podařilo přidat čtvrtou branku, o kterou se opět postaral Jiří Petřík a o vítězi tak bylo prakticky rozhodnuto. Strážovští se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, na svého dnešního soupeře ale prostě nestačili. V chanovické obraně navíc opět exceloval Josef Polena, díky kterému si nakonec Chanovice připsaly druhé čisté konto v řadě a po přesvědčivé výhře 4:0 zatím okupují první příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Po celý zápas jsme byli lepším mužstvem a po zásluze jsme zvítězili. V první půli se nám podařilo dostat do tříbrankového vedení a mohli jsme tak hrát v klidu. Soupeř si nevypracoval žádnou výraznější šanci.




Počet diváků: 95. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - MAREK Pavel, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.