Mýto nadále druhé v tabulce


Branky


0

Žichovice v druhém poločase zabraly, ale na body to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Mýto v úvodu zaskočilo hosty a než si nově poskládaná sestava Žichovic sedla, bylo v podstatě po zápase. Po půlhodině prohrávali 4:0 a většina diváků očekávala desítku v brance hostů. Domácí se prosazovali svým tradičním způsobem, kdy po rychlých kombinacích přicházely centry ze stran, se kterými si hráči Žichovic nevěděli příliš rady. Abychom to shrnuli mýtskému Švejdovi se povedl hattrick během 20 minut a doplnil ho jedním zásahem z 19. minuty Štych. Je pravda, že dva góly domácích byly hodně šťastné, ale mnoho dalších šancí zlikvidoval Janda v brance hostů. Žichovičtí ani za děsivého skóre  nerezignovali a do poločasu se snažili kombinací dostat do hry, což se vcelku dařilo. Nic však nemění fakt, že proti Mýtě, ještě k tomu na jejich hřišti, se nikomu góly snadno nestřílejí.

Druhý poločas

 

Po poločase začali hosté aktivně, naopak domácí ubrali plyn a hra byla vyrovnaná. Oba týmy chtěli hrát fotbal a k vidění bylo několik hezkých akcí z obou stran. Šance se střídaly na obou stranách a čas plynul jako vody. V zakončení byli ale po poločase lepší hosté a dvě pěkné přihrávky Hlaváče zužitkovali ve snížení Chalupa a Špírek v 69. a . minutě. Špírek pak ještě dvakrát postupoval sám na brankáře domácích, ale i ten prokázal svou kvalitu. Skóre se tak už až do závěrečného hvizdu rozhodčího Plzáka neměnilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Tradičně jsme na venkovní zápas do poměrně dalekého Mýta cestovali v okleštěné sestav. Nicméně fotbal se hraje jedenáct na jedenáct a začíná od stavu 0:0, takže ani v dnešní sestavě jsme neházeli flintu do žita, a to především proto, že na trávník v našem dresu vyběhli hráči, kteří fotbal hrát chtějí, nikdo je nemusí přemlouvat, odvedou na hřišti maximum svých možností, hrají disciplinovaně a s chutí a berou fotbal jako kolektivní zábavu.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Plzák Martin - RUBÁŠ Jaroslav, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.