Silné Mýto padlo venku


Branky


53. J. Masopust , 82. J. Masopust (p.) - 48. M. Švejda
0

Žihle ukázala, že doma opravdu umí. Není náhoda, že právě k nim se netěší ani jedene tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas začal velice vyrovnaně a rozvážně z obou stran. Po deseti minutách přišla  první příležitost, když domácí Peterka pádil sám na Špicla. Ovšem tento muž v bráně Mýta předvedl parádní zákrok. Podobnou situaci musel řešit ještě jednou. Peterka se znovu dostal až k zakončení, ale Špicl byl proti. Po těchto momentech se hra přesunula spíše mezi vápna. Bylo vidět, že oba týmy hrají ve formě a vědí co chtějí hrát. Nicméně Ocelová obrana domácích držela pevně a útočníci Mýta to neměli vůbec lehké.

Druhý poločas

Až ve druhém poločase se otevřel gólový účet zápasu. Domácí totiž vyprodukovali chybu z přemíry snahy a tým jako je Mýto takové chyby trestá. Švejda tedy svým desátým gólem v sezóně poslal hosty do vedení.  Takový gól by nalomil leckoho, ale zde stálo mužstvo Žihle. Hráči v této chvíli prokázali charakter a nesložili zbraně. O pět minut srovnal Masopust. Po rohu si našel míč nejlépe ze všech a hlavou Masopust. Zápas pokračoval urputným bojem a rostoucím tlakem domácích. Ti se také dočkaly odměny za aktivitu, když deset minut před koncem zfaulovali hráči Mýta ve vlastním vápně domácího kapitána Rambouska. Míč si na znak postavil Masopust a hned po proměnění penalty věděl, že právě on bude hrdinou domácích fanoušků. Konečný stav 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Myslím si že Mýto přijelo s tím že vyhraje. My naopak nastupujeme s pokorou ke každému soupeři a nemůže se nám tedy stát, že někoho podceníme.

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Kvůli hlouposti, jako byla penalta v závěru, ztrácíme důležité body. Celý zápas byl podle mě remízový, ale právě momenty jako byl pokutový kop rozhodují o vítězích.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Liškutín Antonín - DUDA Václav, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.