3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabenému Pačejovu se lepí smůla na paty


Branky


0

Ani v tomto zápase se hostům nepovedlo bodovat a čímž se pomalu dostávají do pěkné kaše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvod začal zhurta. V 5. minutě se do šance řítil pačejovský Vašek Klásek, škoda, že mu po faulu rozhodčí neponechal výhodu. Na druhé straně v 10. minutě trefili domácí břevno po střele Jardy Hauera. Ve 25. minutě pěkně hlavičkoval po rohovém kopu Michal Štětina. V 31.minutě zlikvidoval domací Kozlík tutovku domácího Karbusického. Ve 32.minutě pálil Klásek z dobré pozice nad, ve 35.minutě šel z úhlu sám na brankáře Štětina, ale brankář Šilhánek jeho střelu vyrazil. „Nedáš – dostaneš“…stále omílané pravidlo platilo i tentokrát. Ve stejné minutě z protiútoku poslal Touškov do vedení střelou k tyči střídající Jakub Anděl.  Dále se zápas přeléval ze strany na stranu, ale ani jeden z týmů nedokázali vstřelit kýžený gól.

Druhý poločas

 

Druhý poločas začal náporem hostů a patnáct minut se hrálo prakticky na jednu branku. Přišlo i několik pačejovských šancí, ale bez gólového efektu. Domácí se do první vážné akce dostali v 62.minutě a po pěkné kombinaci zvýšil Jan Kalaš na 2 : 0. Hosté pak začali hrát vabank na tři obránce, tlačili se do zakončení, bojovali, dřeli, ale marně. Domácí podnikali do otevřené obrany nebezpečné protiútoky a jeden z nich zužitkoval Karbusický ve třetí branku. Zápas se pak jen dohrával.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Jaroslav Urbánek: Tak byl to určitě důležitý zápas pro oba týmy, ale k nám se po delší době přiklonilo štěstí. Na šance to bylo vyrovnané, možná jsme měli jen o pár více, ale to rozhodlo.

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Domácí hosty předčili v produktivitě. Porážka Pačejov musí mrzet, její výše neodpovídá poměru sil na hřišti. Ale takový fotbal někdy bývá.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
L. Šilhánek [-] - M. Šiml [-] , L. Hodek [-] , T. Michalides [-] , R. Voith [-] - A. Mezera [-] (32. J. Anděl [-] ) , J. Hauer [-] , P. Foltýn [-] , O. Karbusický [-] - J. Kalaš [-] (65. P. Boháč [-] ) , V. Nosek [-] (73. I. Momotov [-] )

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , P. Žák [-] (22. L. Smolík [-] ) , M. Kubaň [-]

ŽK: 43. V. Nosek , 73. O. Karbusický , 90. P. Foltýn - 63. V. Klásek .
Hráči zápasu: M. Šiml .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HUCL Lukáš - LIŠKUTÍN Antonín, ČUBR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.