Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle si připisuje další cenný skalp


Branky


0

Nepomuk si doma nepohlídal kllíčové hráče a čtyřikrát inkasoval, přitom si Žihle poprvé v historii klubu odváží tři body z horké nepomucké půdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Tento zápas sliboval ještě před samotným startem vysoké tempo a nasazení. Vše se začalo naplňovat hned od prvních minut. V samém úvodu se dostali do velké šance nepomučtí, ale nic  z toho nebylo. Nemuselo je to příliš mrzet, jelikož hned ve 14. minutě se už do černého trefil kanonýr Michal Baran, který využil krásný pass za obranu.  O dvě minuty později se srovnávalo, když se po rychlém protiútoku prosadil Romanovskyy.  Za výbornou nahrávku mohl poděkovat Masopustovi. V těchto chvílích se zápas začal přelévat na stranu Žihle. Z přímého kopu nejprve mířil Masopust přesně do vinglu, ale domácí Baroch byl na svém místě. Následoval však druhá standardtka  a střela, jenž přeletěla zeď, před brankářem  skočila a zastavila se až v brance.  Skóre bylo otočeno ale domácí to zabalit nechtěli. Šance se dále střídali na obou stranách, ale střelci nebyli schopní zakončit přesněji.

Druhý poločas



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Viktora Josef: Je to pro nás zklamání. Oni potrestali všechny naše chyby a my jsme naopak naše šance nevyužívali. Budeme si o tom s klukama muset promluvit.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Věděli jsme, že to bude tvrdý zápas, a nechtěli jsme se nechat zatlačit. U nás do toho šli úplně všichni kluci na plno a dokázali jsme tam konečně vyhrát.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (60. V. Janoch [-] ) , M. Baran [-] , P. Váňa [-] , J. Rous [-] (56. P. Panc [-] ) , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-] (84. J. Slach [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Otcovský [-] , J. Brož [-] (62. S. Peterka [-] ) , J. Masopust [-] (68. J. Bulín [-] ) , L. Rázek [-] (85. T. Krofta [-] ) , J. Růžička [-] , J. Nový [-] , T. Rambousek [-] , Z. Vukliševič [-] , O. Čapek [-] , M. Romanovskyy [-]

ŽK: 42. J. Vosyka , 45. J. Kozák , 67. M. Baroch , 79. J. Viktora , 83. M. Baran , 87. V. Janoch , 90. T. Voráček - 45. J. Masopust , 74. J. Růžička .
Hráči zápasu: M. Baran - Z. Vukliševič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - SCHNEIDER Josef, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.