Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovce byly bez nároku na body


0

Chlumčany nasázely po třech gólech v obou poločasech a ovládly tak hodně divokou, devítigólovou přestřelku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Žichovice do zápasu vstoupili s útočnou taktikou, ale spíše než dominanci na útočné polovině přinesl úvod zápasu problémy hostů s pokrýváním prostorů ve středu hřiště a domácí toho s chutí využívali. Chlumčany rychle vedli 2:0 po gólu v 12. minutě od Václava Duška a brance Jana Roubíčka z minuty 16. O deset minut později se žichovická síť rozvlnila po třetí pěknou střelou Havlíčka. .Hosté ještě do konce poločasu stačily zareagovat a hru vyrovnali. Šance se dále rodily na obou stranách hřiště a i hostům se do poločasu podařilo vstřelit branku, když se po přiťuknutí Bálka trefil k tyči Honza Beneš a vykřesal tak naději pro druhý poločas.

Druhý poločas

 

Do druhého poločasu trenér hostů přeskupil řady, a na hře se to i projevilo. Žichovice sevřeli domácí v jejich šestnáctce a gól visel na vlásku. Paradoxně však opět udeřili Chlumčany, když se krásně z dálky podruhé v zápase trefil Roubíček. Ani to však Žichovice nesrazilo do kolen a odměnou za aktivitu byly dva góly v domácí síti a stav 4:3. Nejdříve se z přímého kopu prosadil Chalupa a pak prudký centr Mourka uklidil do branky Honza Beneš. Ještě veseleji mohlo být vzápětí. Za faul na žichovického Špírka hosté kopali penaltu, ale  Beneš bohužel přestřelil. Když se pak domácí prosadili po rychlém protiútoku na 5:3 zásluhou Martina Kanáta , bylo jasné, že body zůstanou doma. Tomášek Lukášek pak přidal v 85. minutě pojistku a bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Lukáš Mourek: V Chlumčanech jsme sehráli divoký zápas, kdy jsme se probrali z těžkého kolapsu v úvodu, pak měli na dosah vyrovnání, abychom nakonec odjeli s debaklem. Z našeho pohledu je možné najít na zápasu nějaká pozitiva, ale při výsledném skóre 6:3 celkem ztrácejí význam.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , J. Havlík [-] , P. Šmíd [-] - J. Roubíček [-] , J. Vajai [-] (49. M. Kanát [-] ) , L. Tomášek ml. [-] (88. T. Fleissig [-] ) - V. Dušek [-] (67. J. Kraus [-] ) - J. Voller [-] (78. L. Nohava [-] ) , J. Havlíček [-]

TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Hlaváč [-] , P. Bálek [-] (46. M. Špírek [-] ) , J. Beneš [-] , J. Benedikt [-] , J. Jiřík [-] , M. Linhart [-] (46. J. Šimáček [-] ) , R. Beneš [-] , O. Chalupa [-] , R. Šiška [-] , L. Mourek [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - FILLINGER Miloš, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.