1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov konečně vyhrál zápas na penalty


Branky


0

Nepomuk nedokázal proměnit ani jednu ze svých příležitostí. Podobně s evedlo i Pačovu a duel tak rozhodl až penaltový rosztřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Samotné utkání bylo ze začátku velice vyrovnané. Vstup do utkání vyšel lépe domácím. V 6.minutě si nepočínal sám před prázdnou brankou dostatečně důrazně Josef Ticháček. Pačejov pokračoval v tlaku a Nepomuk jen tak, tak přežil první patnáctiminutovku bez obdrženého gólu. Ovšem po tomto tlaku se hosté oklepali a také ukázali co umí. Nejprve se Michal baran špatně zorientoval u pačejovské brány a minul v jasné příležitosti. Poté zcela prázdnou branku hlavou minul Tomáš Voráček.  Zbytek poločasu se spíše bojovalo než hrálo. Přítomní diváci sledovali boj o každý milimetr na hřišti.

Druhý poločas

 

Ve druhém poločase se začali více prosazovat hosté. V jednu chvíli se jim dokonce povedlo vykopnout míč z domácí branky !  V samotném závěru pak mohl Nepomuk strhnout vítězství na svou stranu, ale Kuba Kozlík v 80.minutě zázračně zneškodnil tutovku Jana Kozáka a jeho střelu z malého vápna vytáhl reflexivně na roh. Jeho protějšek Marek Baroch se zapotil při polostřele – polocentru Vítka Panuška v 88.minutě. Utkání skončilo dělbou bodů a o zisku bonusového bodu rozhodla střelba ze značky pokutového kopu.

Penalty

 

Všichni pačejovští střelci  se trefili do černého. Když ve 4.sérii vychytal Kozlík nepomuckého Jana Rouse, mohli se domácí po dlouhé době radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Domácí konečně prolomili zakletí domácího hřiště a v zápase se silným Nepomukem brali dva body, poté co konečně dokázali zvítězit na pokutové kopy.

FK Nepomuk
Viktora Josef: Je to bod zvenku, což se počítá. Ale abych pravdu řekl, jeli jsme tam vyhrát za tři body. Měli jsme to vítězství trochu blíž.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] , P. Kalabza [-] (61. M. Baran [-] ) , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , P. Váňa [-] , J. Rous [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

FK Nepomuk
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] (81. L. Kliment [-] ) , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , P. Žák [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 64. J. Rous , 84. M. Baran , 86. J. Viktora - 17. P. Žák , 21. J. Kubaň , 80. P. Polena .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duda Václav - JÍLEK Aleš, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.