2:1
(0:1)
23. V. Zavadil (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle další nulu nepřidala


Branky


72. J. Sedlecký , 93. M. Zavadil - 23. V. Zavadil (vl.)
0

Horní Bříza přidala ve druhém poločase na otáčkách a zaslouženě slaví výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Domácí šli do zápasu s vědomím kdo k nim přijel. Žihle stoupala tabulkou a svou obranou deptala jednoho protihráče za druhý. Možná až příliš velký respekt nutil Břízu spíše bránit. Žihle si s nabídnutou šancí poradila. Tlačila a po jednom z průniku Masopusta se dokonce mohla radovat. Střelu si do vlastní brány sklepl Václav Zavadil. Takový gól je spíše z kategorie darovaných, ale na to se historie neptá. Po tomto gólu si bříza uvědomil, že pouze bránit nemá smysl a pustila se tedy také do útoku. Odměnou pro domácí byly vytvořené šance, nicméně bez gólového punce. Naopak znovu zahrozila Žihle a bylo zle. Po nádherné přihrávce se k obrovské šanci dostal jeden z útočníků Žihle. Za zmařenou šanci se ukázalo na puntík pro pokutový kop. hrdinou okamžiku se však nestal exekutor, ale brankář. Domácí Šimadl Lukáš vytáhnul výborný zákrok a udržel ta naděje Břízy i do druhého poločasu.

Druhý poločas

 

Ve druhém poločase se již na hřišti vyskytovalo pouze jedno mužstvo. Horní bříza jasně dominovala a bylo jen otázkou času kdy srovná, popřípadě otočí probíhající zápas. Noví hráči na hřišti zrychlili hru, což mělo kladný dopad na celkový dojem. Spasitelem se nakonec stal Sedlecký. V 72. minutě se dostal Morštajn do obrovské šance, když už před sebou měl jen brankáře. Tomu uděl kličku, která však byla ž příliš dlouhá na zakončení. Míč se tedy po několika odrazech dostal k hranici vápna, kde čekal Sedlecký se svou napřáhnutou nohou. Míč poslal přímo do brány a utíkal slavit vyrovnávací branku. To však nebylo z jeho strany vše. V samém závěru utkání se Zavadil snažil odčinit zaváhání z prvního poločasu a centrem z pravé strany se snažil někoho najít v šestnáctce.  Na šel pouze obránce Žihle, kteří však odhlavičkovali pouze k Sedleckému, který otočil vývoj zápasu na 2:1 další pěknou střelou.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelamn Martin: Podle mě jsme si vítězství zasloužili hlavně za ten druhý poločas. V něm jsme byli jasně lepší a k ničemu jsme je nepustili. Chtěl bych touhle cestou pochválit kluky za jejich morálku a psychickou odolnost, jelikož právě tyto atributy podle mě rozhodly zápas.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Byla to regulérní prohra. My jsme ve druhém poločase nepředvedli skoro nic. To prostě nejde.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - V. Zavadil [-] (46. F. Mornštajn [-] ) , P. Chocholatý [-] (59. J. Sedlecký [-] ) , L. Janka [-] , R. Šimice [-] , M. Macháček [-] , S. Rous [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , M. Fišer [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Otcovský [-] , F. Půta [-] (90. V. Churavý [-] ) , J. Masopust [-] (77. J. Bulín [-] ) , L. Rázek [-] (82. T. Krofta [-] ) , J. Růžička [-] , J. Nový [-] , T. Rambousek [-] , Z. Vukliševič [-] , O. Čapek [-] , M. Romanovskyy [-]

ŽK: 11. M. Fišer , 43. V. Zavadil , 66. S. Rous - 3. J. Nový , 73. T. Rambousek , 89. J. Bláha . ČK: 73. J. Nový .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.