M. Nachtmann 66. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná je stále bez bodu


Branky


66. M. Nachtmann (p.) - 14. M. Švejda , 64. M. Brož , 79. P. Štych , 90. M. Švejda
0

Mýto s trochu rozvážnějším výoknem dokázalo porazit Tlučnou. Ta dostala velice kontroverzní červenou kartu, která se bude jistě ještě řešit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Zápas mezi Tlučnou s Mýtem mělo předem určeného favorita. Ten svou roli potvrzoval od začátku zápasu.  Mýto se dokonce po 14. minutách dostalo do vedení po centru z pravé strany na kapitána Bejčeka, který přihrál Švejdovi, jenž přeloboval brankáře Šoltyse. Po této brance se však hra ku podivu vyrovnala a Tlučná vycítila šanci. Do konce poločasu se již nic nestalo. Stav po prvním poločase 0:1.

Druhý poločas

 

Do druhého poločasu měli mnohem lepší vstup domácí. Dvakrát se totiž dostali do samostatného úniku na brankáře Špicla. Ani jeden z pokusů nevyšel, přičemž Mýto přežilo vlastní smrt. Po těchto momentech hráčům Mýta došlo, že to chce ještě pojistku. V 64. minutě přišla pojistka v podobě gólu Martina Brože, který se dostal k odhlavičkovanému míči a z asi 25 metrů se napřáhl k parádní střele přesně k tyči.  Snížení přišlo za dvě minuty penaltou, kterou proměnil kapitán domácích Nachtmann Marek. Ovšem dvoubrankový náskok vrátil hostům Štych v 79. minutě střelou do prázdné brány. Zlomový moment přišel o pět minut později při souboji dvou hráčů o míč. Sudí ho posoudil jako nepřiměřený a Tomáši Nachtmannovi udělil červenou kartu. Tento výrok jen podtrhl nepříliš dobrý výkon rozhodčích v tomto zápase. V závěru zápasu ještě podruhé v zápase skóroval Švejda a upravil tedy na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Libor Hnát: Znovu jsme nedokázali reagovat na obdrženou branku. Máme s tím problémy od začátku působení v 1. A třídě. Nedokážeme prostě vydržet půl hodiny bez obdržené branky. Nás poté stojí strašně moc sil, než dokážeme něco udělat, čímž v závěru tyto síly chybí.

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Byl to náš asi nejhorší letošní výkon. Po první brance jsme přestali hrát a to nebylo moc dobře. Na konec jsme to ale uhráli a vezeme tři body.



Sestavy


TJ Tlučná
M. Šoltys [-] - T. Nachtmann [-] , R. Tyll [-] , S. Schejbal [-] , R. Černý [-] , M. Nachtmann [-] , V. Fišer [-] (78. T. Mudra [-] ) , S. Škoda [-] , S. Polák [-] (61. L. Vokurka [-] ) , O. Šafránek [-] , T. Žďárský [-] (32. J. Petelík [-] )

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] , M. Švejda [-] , P. Štych [-] , M. Brož [-] , M. Veverka [-] , P. Bejček [-] , M. Světlík [-] , P. Ulrich [-] , J. Abrt [-] (88. K. Hlavička [-] ) , Z. Hackr [-]

ŽK: 18. O. Šafránek , 41. R. Černý , 82. M. Nachtmann , 82. R. Tyll , 86. S. Schejbal - 52. J. Hereit , 57. P. Štych , 60. Z. Hackr , 78. P. Bejček . ČK: 84. T. Nachtmann .
Hráči zápasu: P. Ulrich .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Petržilka Jiří - KULHÁNEK Milan, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.