2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle znovu vyhrála s nulou vzadu !


Branky


0

Vyrovnaný zápas v poli rozhodla kvalita hráčů v šestnáctkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Od začátku se jednalo o vyrovnaný zápas. Paradoxně brzy se však prosadili domácí. Po pravé straně zatáhnul míč Otcovský. Centrem našel Masopusta, který zase před bránouvycítil Brože. Ten už měl úlohu jednoduchou . Oba týmy poté  kombinovali mezi šestnáctkami , ale za hranicí šestnáctky byli mnohem nebezpečnější  domácí. Ti se prezentovali tvrdší hrou, kterou špatně nesli techničtější hráči Chlumčan.  Ve 28. minutě se po faulu na Masopusta postavil sám faulovaný k trestňáku asi 5 metrů za šestnáctkou.  Pěknou střelou poslal domácí do dvougólového vedení.  O několik minut později se k podobnému trestňáku postavil znovu, avšak tentokráte bylo trefeno pouze břevno. Do sprch se tedy šlo za stavu 2:0.

Druhý poločas

 

Druhý poločas kopíroval ten první. Oba týmy byli ve hře velice vyrovnané. Nicméně do šancí se dostávali více domácí. Mrázek se po rohu dostal nebezpečné hlavičce, ale těsně minul. Další šanci měl domácí Čapek. Střelou protáhnul gólmana, který to jen tak, tak vytáhnul na břevno. Zbytek zápasu už probíhal v poklidu. Konečný výsledek 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Zápas od zápasu se podle mě lepšíme. Docela nás ještě straší loňská baráž, které se letos budeme chtít určitě vyhnout. Chlumčany prokázali, že fotbal prostě hrát umí. Mají tam mladý kluky, kteří hrajou solidní fotbal.

TJ Keramika Chlumčany
Jan Kraus: Tak výsledek je pro domácí asi zasloužený. Naši kluci mě ale opravdu zklamali. Od těch zkušenějších jsem čekal něco víc. A rozhodčí nechci komentovat už vůbec.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Brož [-] (73. J. Bulín [-] ) , J. Masopust [-] , L. Rázek [-] , M. Romanovskyy [-] (89. S. Bláha [-] ) , J. Nový [-] , T. Rambousek [-] , Z. Vukliševič [-] , O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , J. Růžička [-]

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Havlíček [-] (84. J. Kraus [-] ) , L. Milota [-] , P. Šmíd [-] (66. J. Lenk [-] ) , J. Havlík [-] - J. Voller [-] , J. Vajai [-] , J. Roubíček [-] , L. Tomášek ml. [-] - V. Dušek [-] , L. Nohava [-] (75. P. Smetana [-] ) -

Hráči zápasu: J. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - BUREŠ Jiří, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.