Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

4.0

Oslabené Žichovice padly v Žihli


Branky


0

Žihle má na svém hřišti bezesporu výhodu, kterou taky umí pořádně využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Do zápasu vstoupili s velmi defenzivní  hrou s cílem hrát na rychlé protiútoky. Na tuto variantu zřejmě hráči Žihle nebyli pořádně připravení, jelikož vůbec nevěděli co mají s defenzivním blokem udělat.Pokoušeli se o dlouhé nakopávané míče za obranu, ale nebyli příliš úspěšní.V tom přišel jeden z ojedinělých protiútoků  Žichovic a dokonce i branka. Ta však nebyla pro ofsajd uznána. Domácí ale odpověděli v 19. minutě Rázkem, který si zaběhl za obranu Žichovic a obstřelil Landu. I poté se hra odehrávala především u šestnáctky Žichovic. Žádnou pořádnou střelu z tlaku však nevyužili.

Druhý poločas

 

Druhý poločas měl podobný průběh, jako ten první.  Žichovice se spíše bránily, přičemž Žihle se snažila najít klíč k obraně hostů.  Gólový zápis též odpovídal prvnímu poločasu, jelikož po zhruba 15. minutách  se prosadil Romanovskyy Markiyan, když po akci ve středu  hřiště obstřelil brankáře Landu. Za tohoto stavu a při nulovému snažení  o nějakou útočnou akci muselo být všem jasné, jak tento zápas skončí.  Dále se totiž do šancí dostávali hráči Žihle. Například střela Mrázka po centru. Nic dalšího se ale v zápase neudálo, konečné skóre je tedy 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Byl to vyrovnaný zápas na obou stranách. Oni přijeli spíše bránit, ale ve výsledku si pořádně nezahráli.

TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Do daleké Žihle jsme dojeli pouze s 11-ti hráči, M.Linhart nastoupil se zraněním, do pole musel i sekretář Stulík. Je potřeba pochválit všechny, co dnes odjeli do Žihle, všichni podali zodpovědný a kolektivní výkon.



Počet diváků: 151. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - RUDA Daniel, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.