2:1
(2:0)
70. J. Nový
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2016 18:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Žihle nevzala body Křimicím


Branky


0

Rozdílový hráž Bezdička táhnul Křimice za vítězstvím od začátku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v Křimicích mohli vidět velice kvalitní podívanou. Hrál se opravdu fotbal, napříč obrovskému vedru,které sužovalo všechny zápasy  uplynulého kola. Od prvních minut yl na trávníku nejvíce vidět Bezdička , který neustále otravoval obranu Žihle. Ta neobstála příliš dobře, jelikož po půlhodině to bylo díky Bezdičkovy 2:0. V 36. minutě na něj byl dokonce faul za červenou kartu, za který byl potrestán Josef Růžička. Dále se hra pomalu vyrovnávala, ale další banku nám první poločas již nenabídl.

 

Do druhého poločasu vstoupila lépe Žihle. Zatlačila domácí, kteří se povětšinou bránili. Po stupně hosté dokázal trefit břevno, nastřelit brankáře Hinterholzingera a zahodit dalších několik příležitostí. V 70. minutě se jim už povedlo skórovat, když Jakub Nový  dostal balón, poradil si se stoperem a po faulu na jeho osobu ještě dokázal přehodit vybíhajícího brankáře. V 77. minutě to vpadalo ještě lépe, jelikož se vyrovnal počet hráčů na hřišti. Během pěti minut totiž obdržel druhou žlutou domácí kapitán Jan Zapoměl. Ani to však  nepomohlo Žihly k vítězství . Poslední velkou šanci Peterky zlikvidoval neuvěřitelným zákrokem  Hinterholzinger. Konečný stav 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Podle mě dneska vyhrál trochu šťastlivější, jelikož by zápasu více slušela remíza. Teď musíme udělat korekci v obraně a dořešit pár věcí s čím jsme nebyli moc spokojení.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , M. Rada [-] (77. J. Rada [-] ) , J. Zapoměl [-] , J. Vonášek [-] , M. Škoda [-] (67. F. Šváb [-] ) , M. Tyr [-] , V. Kuneš [-] , J. Kovačič [-] , V. Bezdička [-] (83. R. Vyleta [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - F. Půta [-] , S. Peterka [-] , L. Rázek [-] , M. Romanovskyy [-] , J. Nový [-] , R. Otcovský [-] , Z. Vukliševič [-] , O. Čapek [-] , T. Rambousek [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 38. J. Kovačič , 63. M. Rada , 71. J. Zapoměl , 81. V. Bezdička - 28. J. Nový , 81. L. Rázek , 89. O. Čapek . ČK: 77. J. Zapoměl - 36. J. Růžička .
Hráči zápasu: V. Bezdička - Z. Vukliševič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - DOKSANSKÝ Tomáš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.