Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná doma sahala po bodech, ale nedosáhla na ně


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučná měla i v tomto zápasu velice dobrý vstup. Prvních deset minut byla mnohem aktivnější . V 10. minutě rozehrávala přímý kop z pravé strany vápna. Na centr si někde kolem puntíku vyskočil Schejbal a trkl míč do levého růžku Bacíkovi branky.  Po tomto gólu hosté zjistili, že musí taky něco předvést. Chtěli nejspíše hrát kombinační fotbal po zemi, ale možná kvůli počasí, možná vůle něčemu jinému, to jednoduše nešlo. I přes to se již ve 14. minutě po standardní situaci dokázal prosadit Lukáš Tomášek. Hosty to nakoplo a v 27. minutě Havlíček proměnil jednu z několika šancí a poslal do vedení hosty. Ostatní jeho šance skončili nevalně.Stav byl 1:2.

Druhý poločas už patřil domácím, jenomže nedokázali zvrátit vývoj zápasu. Pálili ze všech stran a tlačili jak jen se dá. Hosté se adaptovali  a hráli na rychlé protiútoky.  Domácím se povedlo trefit tyč, nebo málem nachytat váhajícího stopera Chlumčan. Nic však nepomohlo, jelikož chybělo trochu toho často zmiňovaného štěstíčka. Konečný stav 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Libor Hnát: Cítím, že se pořád zlepšujeme. Hrajeme mnohem lépe než v prvním kole. Oni vyhráli asi zaslouženě. Dali prostě víc gólů.

TJ Keramika Chlumčany
Jan Kraus: Kluci musí hrát trochu zodpovědněji. Jediný s čím jsem spokojený v tomto zápase je výsledek.



Sestavy


TJ Tlučná
M. Šoltys [-] - T. Nachtmann [-] , R. Tyll [-] , S. Schejbal [-] , J. Saitz [-] (80. J. Petelík [-] ) , M. Nachtmann [-] , V. Fišer [-] (52. T. Mudra [-] ) , S. Škoda [-] , S. Polák [-] (60. L. Vokurka [-] ) , O. Šafránek [-] , T. Žďárský [-]

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Roubíček [-] , J. Kraus [-] (72. P. Smetana [-] ) , J. Voller [-] , J. Havlíček [-] , V. Dušek [-] (56. J. Vajai [-] ) , T. Benedikt [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Šmíd [-] , J. Lenk [-] , L. Milota [-]

ŽK: 12. T. Nachtmann , 79. R. Tyll - 57. J. Roubíček , 58. T. Benedikt , 90. J. Voller .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - SCHNEIDER Josef, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.