3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání kola vyznělo lépe pro Nepomuk.


Branky


25. M. Baran , 41. R. Rous , 67. M. Baran - 8. M. Švejda
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas týmů, kteří aspirují na ty nejvyšší pozice, mělo od začátku vysoké tempo. Hned v 8. minutě se prosadil Švejda a poslal hosty nečekaně brzo do vedení. Do 16. minuty se domácí vzpamatovávali, ale dostali se na dobrou vlnu. Ve 25. minutě se po rozehrávce přímáku dostal k míči Baran a prostřelil ve vápně vše.  Ještě do poločasu se prosadil Rous. Ve 41. minutě se po rychle rozehrané standartce dostal míč právě k Radku Rousovi, který zamířil těsně vedle brankáře. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

Ve druhé půli byl obraz hry velice podobný. Asi 15. minut po začátku poločasu se hosté dostali do velké šance na vyrovnání, nicméně ji neproměnili. Naopak se podruhé v zápase prosadil Michal Baran. Ukázal všem jak je silný na balónu, když vyhrál dva souboje po sobě a silou protlačil míč za brankáře Špicla. Konečný stav 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Viktora Josef: Jsme rádi za 3 body. Mýto bylo dobré dopředu, ale zdálo že vzadu bylo nekoncentrované. S našim výkonem jsem však velmi spokojený.

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Tento zápas rozhodlo neproměňování našich šancí. Měli jsme možností dost, ale my jsme je zahazovali. Domácí naopak šance proměňovali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] , J. Vosyka [-] (60. J. Kalabza [-] ) , M. Baran [-] (70. M. Baran [-] ) , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (76. J. Rous [-] ) , L. Zajíc [-] , P. Váňa [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (79. P. Kalabza [-] ) , J. Ticháček [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Abrt [-] , J. Hereit [-] , M. Švejda [-] , Z. Hackr [-] , M. Brož [-] , P. Štych [-] , M. Šafarčík [-] (61. K. Barczik [-] ) , M. Světlík [-] , M. Šobáň [-] (70. K. Hlavička [-] ) , Z. Buchar [-]

ŽK: 85. J. Rous .
Hráči zápasu: M. Baran - Z. Buchar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fanfule Adam - PLZÁK Martin, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.