Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza doma porazila Kralovice


Branky


0

Kralovice narazily na soupeře, který byl nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měl od začátku takový nádech derby. Oba týmy se dobře znají a vědí o slabinách i přednostech toho druhého. Do zápasu však měli domácí mnohem lepší vstup. Hned v 6. minutě měli na noze Zavadil, ale bránu netrefil. Dále pak v 34. minutě individuálně prošel Macháček a připravil šanci pro Chocholatého. Ten proměnil a otevřel tak skóre tohoto zápasu. Macháček se ještě dostal v 45. mintě k nádherné střele ze středu šestnáctky. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Vstup do druhého poločasu se ku podivu lépe povedl hostům. Připravili si dokonce dvě obrovské šance. V prvním případě zakročil Šimadl Lukáš a ve druhém se hosté netrefili do odkryté brány.  Po této pasáži, ve které se domácí ubránili, přišly zase jejich chvíle. V 55. minutě se k odkopu domácího stopera dostal Kraček. Ten se sám dostal až k brance hostů aby mohl efektně šajtlí prostřelit brankáře Šotta. Po tomto gólu už hráči z Kralovic působili odevzdaně. Konečné skóre 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelamn Martin: Z mé strany se nedá mluvit o ničem jiném než spokojenost. Měli jsme trochu strach pře zápasem. Když se člověk podívá na výsledky Kralovic, tak vám dojde proč. Ale celý tým odvedl super výkon.

TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele: Není moc co dodat. Byl to nás nejhorši výkon, co jsme zatím odehráli. Všude jsme byli pozdě, nedokázali vyhrávat osobní souboje a o nějaké kombinaci vůbec nemohla být řeč. Bříza vyhrála zaslouženě a můžeme jí jen gratulovat.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - S. Rous [-] (79. K. Příhoda [-] ) , M. Vrla [-] (62. M. Fišer [-] ) , P. Chocholatý [-] (67. T. Lomoz [-] ) , R. Šimice [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (41. J. Kraček [-] ) , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] (89. J. Šmucler [-] ) , V. Zavadil [-] , L. Janka [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - O. Dušička [-] (53. A. Havlíček [-] ) , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] (74. J. Vlk [-] ) , J. Purkar [-] , F. Volín [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , D. Hyneš [-] , L. Milan [-] , J. Lavička [-]

ŽK: 18. V. Zavadil , 77. M. Fišer , 82. A. Lavička , 85. L. Janka - 15. M. Řenč , 40. D. Hyneš .
Hráči zápasu: M. Zavadil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Liškutín Antonín - ČERMÁK Vladimír, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.