Žichovice si snadno poradily s Mochtínem


Branky


0

Žichovice dokázaly ve druhém poločase přehrát soupeře z Mochtína a tudíž tři body zůstávají doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se na míči drželi více domácí. I hosté z Mochtína však mohli udeřit, kdyby Čeleda ve stoprocentní šanci proměnil. Ten však zamířil mimo odkrytou bránu. Na druhé straně měli velké šance Chalupa, Šiška a Chod. Všichni ale ztroskotali na výborném brankáři Rajtmajerovi. Domácí měli dále k dispozici velkou porci standardních situací, ale ani ty jim k vytouženému gólu nepomohly. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili domácí mnohem aktivněji a dokázali zatlačit hosty k jejich šestnáctce. Po několika nevyužitých šancích se domácí konečně dočkali, když si na roh Chalupy naskočil Jiřík a poslal tak Žichovice do vedení. Tato branka domácí uklidnila. Přesně opačný vliv měla pro hosty, kteří to brali jako K.O. V 72. minutě se pak prosadil Chalupa, když zúročil skvělou práci Mourka a Benedikta. Tečku zápasu připravil Bálek, jehož přihrávku uklidil do sítě Robert Beneš. Konečný stav 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Domácí zápas s tradičním soupeřem z Mochtína nám měl ukázat, jak na tom v úvodu sezóny opravdu jsme. Dvě těsné porážky v úvodních kolech a výhra minulý týden nad slabým soupeřem leccos naznačily, ale dnešek byl významný v tom, zdali se posuneme v tabulce tam, kde chceme být, nebo zůstaneme v suterénu. Zodpovědný, kolektivní a bojovný výkon, který vedl k zaslouženému vítězství, dal na výše zmíněnou otázku jasnou odpověď.

TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: Jsem velice zklamaný z výkonu našeho mužstva. Měli jsme tam nechat na hřišti všechno, ale hráči k tomu přistoupili jinak. Právě proto končím na pozici trenéra.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pressl Václav - HÁJEK Zdeněk, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.