Košutkce se vůbec nedařilo, dostala v Horažďovicích pět gólů


Branky


13. T. Jůda , 38. J. Nauš , 64. L. Zdichynec , 89. O. Stulík , 90. T. Jůda
0

Horažďovice ukazují, že i letos se s nimi musí počítat na přední pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali velice pasivně a kromě šance Kalaše v první minutě toho moc nepředvedli, naopak domácí si dělali, co chtěli. Již ve 13. minutě výkop brankáře Boře prodloužil hlavou Forman na Jůdu, který z hranice velkého vápna překvapil brankáře hostů přesnou střelou k tyči.

 

Druhou branku přidal Nauš, který nejdříve neproměnil několik šancí, ale ve 38. minutě po skvělé přihrávce Zdichynce se již nemýlil. Nakonec i hosté měli pár šancí ale Boře v brance domácích nedokázali překonat. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

 

I ve druhém poločase dominovalo domácí mužstvo, přičemž se hosté dostávali do šancí jen sporadicky. Skvělá střela Janouškovce z hranice velkého vápna ještě skončila na tyči, nicméně v 64. minutě oplatil Nauš gólovou přihrávku z prvního poločasu Zdichyncovi a ten se nemýlil.

 

Hosté v této fázi zápasu ještě trefili břevno, ale bylo cítit, že je třetí branka zlomila. Konečný výsledek v závěru ještě upravil Stulík a Jůda. Po devadesáti minutách tak svítil na výsledkové tabuli stav 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Boř Miloš: Výhru 5:0 jsme ani my nečekali. Ze začátku jsme chtěli hrát opatrně, jenomže nakonec to dopadlo úplně jinak. Pokud budeme takhle hrát i dál, mohli bychom vzbuzovat pořádný strach.

TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip: My jsme toho dnes moc nepředvedli. Těžce se hodnotí takový zápas, ve kterém se nám toho příliš nepovedlo.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schwarz Petr - PLZÁK Martin, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.