4:3
(0:2)
4. L. Milota
43. L. Milota
70. L. Nohava (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pořádná divočina v Kralovicích


Branky


53. M. Řenč , 65. J. Purkar , 75. J. Purkar , 80. J. Purkar (p.) - 4. L. Milota , 43. L. Milota , 70. L. Nohava (p.)
0

Na konec se domácím podařilo Chlumčany přetlačit a otočit tak velice špatně rozehraný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut působili hosté z Chlumčan živějším dojmem a aktivní hra jim přinesla i brzké vedení. Milota využil zaváhání kralovické obrany a po dlouhém rohu poslal nikým nehlídaný na zadní tyči míč do sítě, 0:1.

 

Vyrovnání měl na noze za deset minut Řenč, jeho tečovanou střelu však z šestnáctky vyrazil Bacík skvělým zákrokem na roh! A o chvíli později vytěsnil i Lavičkovu technickou střelu. V této fázi hry domácí zatlačili Chlumčany do hluboké defenzívy, nicméně srovnat se nepodařilo. Dalším výborným zákrokem uchránil těsné vedení hostům skvěle chytající Bacík, když efektním skokem ve 30. minutě zlikvidoval tečovanou ránu Hyneše. 

 

Hosté ale předvedli, co znamená slovo efektivita. Milota obloučkem přehlavičkoval Bodůrku a z druhé šance potrestal opakovanou nedůslednost domácí obrany. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2.

 

Po změně stran pokračoval tlak domácích, který přetavil v kontaktní branku osm minut po poločasu Řenč. Svojí technickou střelu poslal přímo do šibenice, 1:2. 

 

Vrátit vedení na rozdíl dvou branek ale mohli vzápětí hosté, jenomže jejich útočník z dobré pozice minul. Na druhé straně měl vyrovnání na noze Havlíček, ale Bacík jeho střelu z dobré pozice chytil do rukavic. 

 

O minutu později už se Kralovice zaslouženého vyrovnání dočkaly. Po zpětné přihrávce Lavičky Purkar prostřelil vše co mu stálo v cestě. 

 

Tím ale dramatická zápletka divácky atraktivního utkáni zdaleka nekončila. Hosté znovu ukázali, jak je fotbal jednoduchý. Stoper Volín se v 70. minutě nedomluvil u jednoduchého nákopu hostů s vlastním brankářem. Míč propadl k důrazném hráči hostů, kterého Bodurka zastavil až faulem. Následnou penaltu bezpečně proměnil Nohava, 2:3. Byla to krutá sprcha pro domácí fotbalisty, kteří se hnali za vyrovnáním.

 

Převaha Kralovic ale přeci jen ovoce přinesla. V 75. minutě nejprve vyrovnal Purkar, když z malého vápna doklepl míč do sítě. A za pár minut kralovický útočník svým třetím gólem v utkání poslal Kralovice do vedení. Z penalty za sražení Lavičky hostujícím brankářem se nemýlil. Chlumčany ještě závěru zahrozily ze dvou rohu, ale skóre už zůstalo beze změny. Konečný stav 4:3.

 

Kralovice jsou po třech vítezstvích zatím na špici tabulky. Hosté z Chlumčan na mistrovské body doposud marně čekají. Reparát nebudou mít vůbec jednoduchý, protože příští kolo hostí silné Horažďovice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: Bojovným výkonem se podařilo nepříznivý stav nakonec otočit, ale stálo to v horkém počasí hodně sil. Za celkovou převahu v utkání jsou tři body určitě zasloužené.

TJ Keramika Chlumčany
Milota Josef: Musím uznat, že většinu zápasu byli lepší, ale asi jsme měli na víc. V zápasech jako je tento se neodchází s porážkou snadno.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - O. Růžek [-] (46. A. Havlíček [-] ) , J. Vlk [-] , V. Ježek [-] , J. Purkar [-] (85. R. Pařík [-] ) , F. Volín [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , D. Hyneš [-] , L. Milan [-] , J. Lavička [-]

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Voller [-] , J. Kraus [-] (55. V. Dušek [-] ) , J. Havlíček [-] , T. Benedikt [-] (80. P. Smetana [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , L. Nohava [-] (71. J. Vajai [-] ) , P. Šmíd [-] , J. Havlík [-] , J. Lenk [-] , L. Milota [-]

ŽK: 69. J. Bodurka , 81. D. Hyneš - 57. J. Lenk , 60. J. Voller , 76. L. Milota .
Hráči zápasu: J. Purkar - L. Milota .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Petržilka Jiří - PENA Miroslav, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.