M. Wolf 42.
M. Wolf 51. (p.)
2:1
(1:0)
60. R. Rous
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov neopouští euforie ani po druhém kole


Branky


42. M. Wolf , 51. M. Wolf (p.) - 60. R. Rous
0

Tlumačov neopouští jeho styl "Hurá fotbal" a dokázal si poradit i s velice silným protivníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk vcházel do tohoto zápasu jako favorit, i když v prvním zápase prohrál. To však ze začátku na hřišti nebylo vůbec poznat. Tlumačov se do svého protivníka zakousnul a nechtěl ho pustit. Asi po patnácti minutách Nepomuk vyrovnal a dostal se do dvou velice slibných zakončení. Napříč všemu byly však domácí týmem, který jako první vstřelil branku. Ve 42. minutě se k záměrné teči dostal Martin Wolf. Chytře placírkou nasměroval míč. Obraz hry to nějak nezměnilo. Nepomuk byl v poli stále aktivnější s kombinací přehrával soupeře, který však čekal na správnou příležitost s protiútoky. Konečný stav prvního poločasu 1:0. 

 

Do druhého poločasu šli týmy bez změny. Nepomuk byl stále aktivnější. Možná až moc, jelikož v pokutovém území faulovali Leitla, což znamenalo jediné. Pokutový kop ! K tomu si stoupnul Martin Wolf a chladně proměnil.  Po druhé brance už se tuplem nic nezměnilo, jelikož dvoubrankové vedení bylo pro domácí dostačující. Pasivitu dokázal potrestat Rous Radek, jenž uklidil milimetrový centr. Dokonce přišlo i vyrovnaní, ale sudí ho nemohl pro mávaný ofsajd uznat. A tak došlo k nečekanému zaváhaní Nepomuku. Konečný stav 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Nám pomůže každý získaný bod, o to víc nás těší body uhrané proti silnému soupeři.

FK Nepomuk
Viktora Josef: Pokusíme se v příštím zápase s Mýtem dohnat bodové manko. Dnes nás porazil upracovaný fotbal, ale příště prostě vyhrajeme. Jdeme dál a smíme se ohlížet.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Podestát [-] , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , M. Tesař [-] - J. Minařík [-] , M. Wolf [-] (90. L. Hruška [-] ) , M. Frček [-] (73. M. Veselý [-] ) - M. Čára [-] (64. Z. Bláha [-] ) , L. Leitl [-] (88. J. Forst [-] ) , J. Šot [-] (80. T. Čadek [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] , P. Váňa [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-] (79. V. Janoch [-] )

ŽK: 54. L. Leitl , 57. J. Šot - 58. M. Baran , 86. R. Rous .
Hráči zápasu: M. Wolf - R. Rous .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - LIŠKUTÍN Antonín, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.