1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas kola rozhodly až penalty


Branky


0

Zápas kola ! Tak by se dal nazvat souboj mezi velice fotbalově vyspělými týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na jedné straně Horní Bříza, která kvůli pozdnímu gólu v závěrečném zápasu baráže hraje stále " jen  " A. třídu. Na straně druhé Mýto, jenž se bude chtít co nejdříve vrátit do Krajské soutěže. Pro diváka však takovéto partie nemusí být vždy nejlepší. Hra se zdržovala mezi šestnáctkami a spálené šance nepřesnostmi přibývaly. Mýto získávalo převahu na hřišti, a po sléze i na tabuli se skórem. V 29. minutě je do vedení poslal Švejda Martin po krásné přihrávce od Štycha. Jiný Martin, tedy Macháček, vyrovnal o devět minut později. Zpoza šestnáctky zakončil pěkně k tyči, na což brankář neměl nárok. Poločas skončil stavem 1:1.

 

Ve druhém poločase gól nepadl. Největší šance domácích bylo nastřelené břevno s odrazem na brankovou čáru. Oproti tomu hosté ve velice dobré pozici nastřelily brankáře. V 70. minutě mohl poslat domácí dovedení Martin Vrla, ale jeho zakončení z ostřejšího úhlu zlikvidoval brankář. Šlo se tedy na penalty.

 

V těch začaly domácí dobře. Macháček hned na úvod proměnil. Oproti tomu Štych nedal. Napodobil ho domácí Pauker, jenž netrefil vůbec bránu. Nemuselo ho topříliš mrzet, jelikož ani druhý střelec Mýta Herejt nedal. Janka, hráčHorní Břízy zvýšil skóra na 2 ku 0, což vypadalo jako pohodlné vedení.  Proti tomu však byla trojce Švejda, Abrt, Hackr. Ti třemi proměněnými pokutovými kopy otočili vývoj . Samozřejmě za pomoci neúspěchu Kračka s Vrlem.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelamn Martin: Chtěl bych poděkovat našemu gólmanovi, který chytal s obrovskýma bolestma. K zápasu bych rád ekl, že jsme za remízu asi rádi. Soupeř byl kvalitní a my jsme ze začátku nezachytily jeho nástup.

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Nejeli jsme tam prohrát. Celý zápas byl velice bojovný a vyrovnaný. My jsme však nakonec urvali ten bod navíc, za což jsme velice rádi.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - P. Chocholatý [-] (76. T. Lomoz [-] ) , L. Janka [-] , M. Fišer [-] (52. J. Kraček [-] ) , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (46. J. Němeček [-] ) , J. Sedlecký [-] (64. M. Vrla [-] ) , R. Šimice [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Matouš [-] - J. Hereit [-] , P. Štych [-] , M. Švejda [-] , M. Brož [-] , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] (68. J. Kotnauer [-] ) , M. Světlík [-] , Z. Buchar [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

ŽK: 33. J. Sedlecký - 66. M. Brož , 89. P. Bejček .
Hráči zápasu: A. Lavička - Z. Buchar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulhánek Milan - FILLINGER Miloš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.