1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov potvrdil body z prvního kola !


Branky


0

Pačejov si dokráčel pro druhou výhru. Jeho obětí byla Kdyně, jenž má v tuto chvíli velké problémy se složením kádru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný zápas začal oboustranně opatrně. Postupně se začali více prosazovat hosté. Ve 24.minutě pěkně uvolnil kapitán Václav Klásek mladého Davida Milforta, ten v souboji o míč přetlačil špatně vyběhnuvšího kdyňského brankáře Kamila Weissera a střelou do prázdné branky poslal Pačejov do vedení. To mohli hosté ještě zvýraznit, ale tři dobré příležitosti Klimenta zůstaly bohužel nevyužity.

Domácí během úvodního poločasu Kozlíkovu branku prakticky neohrozili. Klíčový moment zápasu nastal krátce po změně stran. Hned ve 46.minutě Kuba Kozlík zázračně vychytal nepokrytého kdyňského Martina Trumpeše, jehož střelu z malého vápna reflexivně vyrazil na roh. V 64.minutě nebezpečně hlavičkoval Tomáš Dufek a  o minutu později pěkně zakončoval hostující Josef Hlůžek. Nejhezčí akce zápasu přišla v 65.minutě. Patrik Žák vyvezl míč z obranného pásma, zakombinoval s Láďou Klimentem a na konci akce stál kanonýr Jarda Kubaň, který poslal Pačejov do dvoubrankového vedení. To mohl ještě zvýraznit v 75.minutě Milfort, který zatočil svůj trestňák do břevna Weisserovy svatyně. Kdyně už jen v poslední minutě zkorigovala šestnáctiletým Trumpešem. Domácí tak pokazili Kozlíkovi radost z čistého konta, ne však Pačejovu z tříbodového vítězství!



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Trumpet Vladimír: Našim cílem je udržet A. třídu, což bude velice těžké z tak úzký kádrem. Zatím však nepropadáme panice, jelikož to byl teprve druhý zápas.

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: První dva zápasy nového soutěžního ročníku 1.A třídy museli odehrát pačejovští hráči na hřištích svých soupeřů. Málokdo čekal, že oba venkovní zápasy vyhrají a připíší si plný bodový zisk. Sobotní zápas ve Kdyni vůbec nebyl jednoduchý. Trenér Luboš Vašica měl starosti se sestavou. K dlouhodobě zraněnému Polenovi přibyl během předzápasové rozcvičky i Choun. Se zdravotními potížemi nastoupil k utkání Hlůžek a Panuška.



Sestavy


SK Kdyně 1920
K. Weisser [-] - T. Pergl [-] , T. Dufek [-] , J. Schuchardt [-] , M. Trumpeš [-] , L. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , L. Drmola [-] (63. D. Hula [-] ) , K. Hamor [-] , J. Iha [-] , M. Janeček [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - L. Kliment [-] (81. F. Štěpán [-] ) , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , D. Milfort [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (87. P. Hosnedl [-] ) , M. Kubáň [-] , J. Ticháček [-] , P. Žák [-]

ŽK: 74. M. Janeček - 16. P. Žák .
Hráči zápasu: V. Klásek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - ŠÁLKOVÁ Helena, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.